• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Tulevaisuus edellyttää kestävää ja älykästä energiaa

palvelumme

Kestävän energiantuotannon ja uusiutuvien energianlähteiden merkitys kasvaa koko maailmassa. Muutosta tukevat energian kierrätys ja varastoinnin kehittyminen. Tärkeää energiantuotannossa ja -jakelussa on myös toimintavarmuus.

Turvallista ja toimintavarmaa sähköistystä

Tunnista prosessisi kriittiset pisteet ja turvaa laitoksesi sähköistys muuttuvassa toimintaympäristössä

Lataa  E-kirja

Luotettava kumppani energiateollisuuteen

Tuemme kestävää kehitystä ja vahvistamme energiateollisuuden asiakkaidemme kilpailuetua tarjoamalla automaatio- ja digitalisaatioratkaisuja, joilla energiantuotannon prosesseja tehostetaan ja niiden ympäristövaikutuksia vähennetään. Toimitamme energia-alan asiakkaillemme ylläpito- ja elinkaaripalveluita sekä olemme yksi Pohjoismaiden johtavista kattilainstrumentoinnin toimittajista. Meillä on vahvaa osaamista sekä energiantuotanto- ja jakelulaitosten modernisoinnista että uudisrakennusprojekteista.

Tekoälyn ja IoT:n sekä nykyaikaisten laitteiden ja järjestelmien ansiosta prosesseista voidaan kerätä aiempaa enemmän tietoa. Riskienhallinta tehostuu, kun häiriöitä voidaan ennakoida. Datan ansiosta syntyy myös säästöjä, koska muun muassa huoltotarve voidaan optimoida.

Energia-alan suuryritykset luottavat myös kyberturvaratkaisuihimme, jotka mahdollistavat asiakkaidemme turvallisen digitalisaation.  

Kestävää ja älykästä energiaa

Turvaa energiantuotannon ja -jakelun toiminta, minimoi ympäristövaikutukset ja tehosta prosesseja älykkäillä automaatio- ja  digitalisaatioratkaisuilla.

Lataa  E-kirja

Ajankohtaista