Puolustuksen johtamisjärjestelmät Insta

PUOLUSTUSSEKTORI

Parempaa suorituskykyä tulevaisuuden puolustusratkaisuilla

Puolustussektorille tuovat haasteita teknologian nopea kehitys ja tiedon määrän lisääntyminen. Digitalisaation hyödyntäminen ja kyberuhkien torjuminen ovat puolustustoimijoille erittäin tärkeää.

Tulevaisuuden moderneja puolustusratkaisuja

Tekninen kehitys kiihtyy jatkuvasti ja muuttaa sodankuvaa aiempaa moniulotteisempaan suuntaan. Muutos edellyttää puolustusalan toimijoilta joustavuutta sekä jatkuvaa valmiutta ja kykyä toimia useilla eri puolustuksen ulottuvuuksilla yhtä aikaa.

Uuden sukupolven ratkaisut ovat aiempaa verkottuneempia ja digitaalisempia, lisäksi järjestelmien kyvykkyys kasvaa. Uudet suorituskyvyt avaavat uusia mahdollisuuksia havainnoida ympäristöä, jalostaa kerättyä tietoa ja jakaa sitä eri puolustushaarojen ja operaatioon osallistuvien joukkojen välillä.

Verkottuneesti toimivat järjestelmät tukevat päätöksentekoa sekä luovat kattavan ja reaaliaikaisen tilannekuvan.

Lue lisää puolustus- ja ilmailuratkaisuistamme

Ilmailu hävittäjä lentää maisemakuva Insta
Edistyksellisiä ratkaisuja

Parempaa suorituskykyä ratkaisuillamme

F-35 hävittäjä Insta

Puolustus & ilmailu

Ilmailuteknologian huolto- ja elinkaaripalvelut

Asiantuntevaa ilmailulaitteiden, -järjestelmien ja erikoiselektroniikan huolto- ja ylläpitopalvelua sekä korkeateknologia-alojen järjestelmien, osajärjestelmien ja laitteiden elinkaarisuunnittelua ja elinkaaripalveluita.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.