Puolustuksen johtamisjärjestelmät Insta

Puolustussektorin suorituskyky varmistetaan luotettavilla ratkaisuilla

Puolustus

Insta on verkottuneiden puolustusratkaisujen edelläkävijä. ​Tuotamme asiakkaillemme ylivoimaista suorituskykyä johtamisen ja turvallisen tiedonvälityksen ratkaisujen sekä avioniikan elinkaaripalveluiden avulla.

Luotettava verkottuneiden puolustusratkaisujen ja ilmailuteknologian elinkaaripalveluiden kumppani

Olemme toimineet puolustusmarkkinassa jo yli 50 vuoden ajan. Puolustusvoimien pitkäaikaisena strategisena kumppanina olemme huoltovarmuusketjun tärkeä toimija ja teollisen omavaraisuuden turvaaja.

Olemme puolustusteknologian asiantuntija ja puolustusvoimien strateginen kumppani. Tuemme puolustus- ja turvallisuusviranomaisia toimintojen tehostamisessa ja uusien kyvykkyyksien luomisessa. Huipputeknologian taitajana kykenemme tarjoamaan myös kansainvälisille puolustusteknologiamarkkinoille tarpeen mukaisia tuotteita ja ratkaisuja.

F-35 hävittäjä Insta
Parempaa suorituskykyä

Edistyksellisiä ratkaisuja tulevaisuuden puolustuksen tarpeisiin

Puolustusliiketoiminnassamme keskitymme johtamisjärjestelmiin, simulaattoreihin, kyberturvallisuuteen sekä verkottuneen puolustuksen järjestelmäintegraatioihin, avioniikan ylläpitoon ja huoltoon sekä lentäjien suorituskykyä turvaaviin ratkaisuihin.

Edistyksellisiä ratkaisuja

Parempaa suorituskykyä ratkaisuillamme

F-35 hävittäjä Insta

Puolustus & ilmailu

Ilmailuteknologian huolto- ja elinkaaripalvelut

Asiantuntevaa ilmailulaitteiden, -järjestelmien ja erikoiselektroniikan huolto- ja ylläpitopalvelua sekä korkeateknologia-alojen järjestelmien, osajärjestelmien ja laitteiden elinkaarisuunnittelua ja elinkaaripalveluita.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.