Julkishallinto

JULKISHALLINTO

Vakaa yhteiskunta vaatii turvallista digitalisaatiota

Julkiset palvelut ja viranomaistoiminta digitalisoituvat yhä nopeammin, jolloin kyberturvallisuus on kriittisen tärkeää toiminnan jatkuvuudelle. Yhteiskunnan digitaalinen toimivuus on edellytys kansalaisten turvallisuudelle.

Toimintavarmojen järjestelmien luotettava kumppani

Mitä kriittisempiä palveluita ja järjestelmiä digitalisoidaan, sitä tärkeämpää on niiden toimintavarmuus ja jatkuvuus. Asiakkaidemme kumppanina huolehdimme siitä, että hallinnon ja viranomaisten järjestelmät sekä kansalaisille tarjotut palvelut digitalisoidaan järkevästi, hallitusti ja turvallisesti. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa hätä- ja hälytyskeskusjärjestelmät, kyberturvallisuusratkaisut ja -palvelut, erilaiset tilannekuvaratkaisut sekä ennakointia ja seurantaa mahdollistavat järjestelmät.

Insta Security Operations Center

Palvelumme julkishallinnolle

Lukko kyberturvallisuus Insta

Kyberturvallisuus

Kyberkonsultointi ja asiantuntijapalvelut

Palveluidemme avulla yrityksenne voi valita oikeat strategiat kyberriskien hallitsemiseen. Avullamme toteutat myös tietoturvan ja tietosuojan kehittämiseen tarvittavat strategiat, politiikat, ohjeet ja vaatimukset.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.