Insta SOC

Laaja-alainen kyberturvan palvelukumppani

Kyberturvallisuus

Insta on yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvapalveluiden toimittajista. Tarjoamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin.

Turvakriittisten yritysten ja organisaatioiden luotettu kyberturvallisuuskumppani

Kyberturva on yhä useammalle organisaatiolle yksi toiminnan edellytyksistä. Digitalisaatio, kiristyvä regulaatio ja laajentunut kyberrikollisuus lisäävät tarvetta tinkimättömälle kyberturvallisuudesta huolehtimiselle yrityksissä ja julkisella sektorilla.

Tuotamme laaja-alaisesti kyberturvapalveluita vuosikymmenten kokemuksella sertifioidusta palvelukeskuksestamme. Asiantuntijamme, tilamme ja toimintatapamme soveltuvat todistetusti tuottamaan luotettavia ratkaisuja ja palveluita korkeiden turvallisuusvaatimusten ympäristöihin.

Palveluihimme ja tuotteisiimme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla. Vankka asiantuntijaosaaminen ja tuotteistetut palvelut ovat vahvuuksiamme.

Insta Security Operations Center
Kyberturvan asiantuntija

Ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani

Kotimainen kyberturvallisuus on osa huoltovarmuutta. Suojaamme palveluillamme kymmeniä turvakriittisiä organisaatioita kotimaassa, ja Instan tuotteet ovat kumppaneiden toimittamina käytössä kaikilla mantereilla.

Asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa. Toimimme lähellä asiakasta ja kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Laaja kumppaniverkostomme avulla yhdistämme alan parhaat teknologiat asiakkaalle parhaiten sopiviksi kokonaisuuksiksi. 

Luotettava kyberturvakumppani

Kyberturvallisuuden ratkaisumme

Insta kyberturvallisuus järjestelmä

Kyberturvallisuus

Sovellusten ja lisenssien allekirjoitus

Parhaiden käytäntöjen mukaiset ja helppokäyttöiset allekirjoituspalvelut, Insta cSigning.

Kyberturvallisuus

Instaan on lupa luottaa

Insta ikoni puolustus, turva kyberturvallisuus  hahmo 2

Sertifioidut asiantuntijat

Insta-ikoni lukko ja internet

Turvaluokitellut tilat & turvahyväksytyt tuotteet ja palvelut

Insta ikoni suomen lippu valkoinen 30

Sertifioitu palvelukeskus

ISO 27001, ISO 9001

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.