Kaupunkimaisema ja lentävää kalustoa Insta

ILMAILU

Ilmailun digitalisaatio haastaa ja mahdollistaa

Ilmailu on jo vuosikymmeniä ollut tietokoneavusteisen tuotekehityksen pioneeriala. Kiihtyvä ilmailun kasvu ja digitalisaatio ovat kuitenkin mullistamassa alaa nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Vankassa taustassa on pohja tuleville innovaatioille

Ilmailun parissa työskentely on pitkäjänteistä työtä. Laitteiden ja kaluston tulee olla toimintavarmoja, palvella pitkien elinkaarien ajan ja kehittyä muiden järjestelmien mukana.

Huoltamamme laitteet pysyvät ilmassa, koneiden käytettävyys on korkealla tasolla ja olemme pystyneet osoittamaan huollon toimivuuden ja kyvykkyyden.

Instan kyvykkyys perustuu pitkään, vuosikymmenien aikana karttuneeseen tietotaitoon sekä kokemukseen siviili- ja sotilasilmailun avioniikkajärjestelmien huollosta ja ylläpidosta sekä mittavasta osaamisesta järjestelmätoimittajana.

Tunnemme niin sotilas- kuin siviili-ilmailun vaatimukset ja osaa monialaisena teknologiatalona hyödyntää digitalisaation viimeisimmät ratkaisut turvallisuudesta tinkimättä.

Ilmailu lentokoneen näyttö Insta
Palvelumme

Kattavilla ilmailulaitteiden, -järjestelmien huolto- ja ylläpitopalveluilla sekä ilmailutuotteilla parasta suorituskykyä

F-35 hävittäjä Insta

Puolustus & ilmailu

Ilmailuteknologian huolto- ja elinkaaripalvelut

Asiantuntevaa ilmailulaitteiden, -järjestelmien ja erikoiselektroniikan huolto- ja ylläpitopalvelua sekä korkeateknologia-alojen järjestelmien, osajärjestelmien ja laitteiden elinkaarisuunnittelua ja elinkaaripalveluita.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.