Open search

  Ilmailutuotteet

  ota yhteyttä

  Kehitämme ilma-aluksiin tai niiden huoltojärjestelmiin uusia suorituskykyjä sekä paikkaamme järjestelmien puutteita koko niiden elinkaaren ajan.

  Kehitämme aktiivisesti ilmailun turvallisuutta myös henkilökohtaisten lentovarusteiden avulla.

  Innovatiivisia ilmailuteknologian laitteita, modifikaatioita ja järjestelmiä

  Teemme jatkuvaa tutkimus- ja tuotekehitystyötä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, järjestelmien haasteita ratkoen tai uusia suorituskykyjä rakentaen. Yhdessä Suomen puolustusvoimien kanssa, olemme kehittäneet useita ratkaisuja toimintavarmuuden, lentoturvallisuuden ja suorituskyvyn parantamiseen. 

   

   

   

  Tuotteemme

  Lentäjän hengitysilmamonitori

  Hävittäjälentäjän hengitysilmamonitori (IPBAM) varoittaa hävittäjälentäjää happivajeesta tai alipaineesta ennen oireiden ilmaantumista sekä auttaa lentokoneen toimintahäiriöiden tutkimisessa.

  Lue lisää IPBAMista.

  Lataa esite

  Vastamelukuulokkeet

  Insta ANR -vastamelukuulokkeet puolestaan ehkäisevät lentäjän kuulovaurioiden riskiä, parantavat radioliikenteen ymmärrettävyyttä sekä lentäjän keskittymiskykyä. 

  Lue lisää Insta ANR:stä.

  Lataa esite

   

   

  Tuote-edustukset

  Teemme myös yhteistyötä johtavien ilmailualan toimijoiden kanssa ja edustamme lentokoneiden elektroniikkalaitteita, MIL-STD-komponentteja sekä puolustus- ja erikoiselektroniikkalaitteita valmistavia yhtiöitä. Edustamme seuraavia yhtiöitä:

  Ota yhteyttä:

  Tuure Hakavuori

  Tommi Iisakkala