Ilmailutuotteet

Kehitämme ilma-aluksiin tai niiden huoltojärjestelmiin uusia suorituskykyjä sekä paikkaamme järjestelmien puutteita koko niiden elinkaaren ajan.

Kehitämme aktiivisesti ilmailun turvallisuutta myös henkilökohtaisten lentovarusteiden avulla.

Innovatiivisia ilmailuteknologian laitteita, modifikaatioita ja järjestelmiä

Teemme jatkuvaa tutkimus- ja tuotekehitystyötä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, järjestelmien haasteita ratkoen tai uusia suorituskykyjä rakentaen. Yhdessä Suomen puolustusvoimien kanssa, olemme kehittäneet useita ratkaisuja toimintavarmuuden, lentoturvallisuuden ja suorituskyvyn parantamiseen. 

 

 

 

Tuotteemme

Lentäjän hengitysilmamonitori

Hävittäjälentäjän hengitysilmamonitori (IPBAM) varoittaa hävittäjälentäjää happivajeesta tai alipaineesta ennen oireiden ilmaantumista sekä auttaa lentokoneen toimintahäiriöiden tutkimisessa.

Lue lisää IPBAMista.

Aktiivikuulonsuojausjärjestelmä

Aktiivikuulonsuojausjärjestelmä (Insta ANR) puolestaan ehkäisee lentäjän kuulovaurioiden riskiä, parantaa radioliikenteen ymmärrettävyyttä sekä lentäjän keskittymiskykyä. 

Lue lisää Insta ANR:stä.

 

 

 

Tuote-edustukset

Teemme myös yhteistyötä johtavien ilmailualan toimijoiden kanssa ja edustamme lentokoneiden elektroniikkalaitteita, MIL-STD-komponentteja sekä puolustus- ja erikoiselektroniikkalaitteita valmistavia yhtiöitä. Edustamme seuraavia yhtiöitä:

Ota yhteyttä:

Ville Somppi

Pekka Lehtonen