• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Ilmailutuotteet

ota yhteyttä

Kehitämme ilma-aluksiin tai niiden huoltojärjestelmiin uusia suorituskykyjä sekä paikkaamme järjestelmien puutteita koko niiden elinkaaren ajan.

Kehitämme aktiivisesti ilmailun turvallisuutta myös henkilökohtaisten lentovarusteiden avulla.

Innovatiivisia ilmailuteknologian laitteita, modifikaatioita ja järjestelmiä

Teemme jatkuvaa tutkimus- ja tuotekehitystyötä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, järjestelmien haasteita ratkoen tai uusia suorituskykyjä rakentaen. Yhdessä Suomen puolustusvoimien kanssa, olemme kehittäneet useita ratkaisuja toimintavarmuuden, lentoturvallisuuden ja suorituskyvyn parantamiseen. 

 

 

 

Tuotteita ja varusteita lentäjän suorituskyvyn ja turvallisuuden tueksi

Lentäjän hengitysilmamonitori ennakoi hypoksian

Hävittäjälentäjän hengitysilmamonitori (IPBAM) varoittaa hävittäjälentäjää happivajeesta tai alipaineesta ennen oireiden ilmaantumista sekä auttaa lentokoneen toimintahäiriöiden tutkimisessa.

Lue lisää IPBAMista.

Lataa esite

Tehokasta äänenvaimennusta kypärään asennettavilla vastamelukuulokkeilla

Insta ANR -vastamelukuulokkeet puolestaan ehkäisevät lentäjän kuulovaurioiden riskiä, parantavat radioliikenteen ymmärrettävyyttä sekä lentäjän keskittymiskykyä. 

Lue lisää Insta ANR:stä.

Lataa esite

 

 

Tuote-edustukset

Teemme myös yhteistyötä johtavien ilmailualan toimijoiden kanssa ja edustamme lentokoneiden elektroniikkalaitteita, MIL-STD-komponentteja sekä puolustus- ja erikoiselektroniikkalaitteita valmistavia yhtiöitä. Edustamme seuraavia yhtiöitä:

Ota yhteyttä -lomake