Tilannehuone sotilas

Asiantuntijapalveluita ja kriittisten järjestelmien integraatiopalveluita

Puolustuksen asiantuntijapalvelut ja järjestelmäintegraatiot

Teknologista huippuosaamista ja sotilaskäyttöön tarkoitetut vaatimukset tuntevaa toteutusta puolustustoimialan ohjelmistokehitys-, integraatio- sekä tuotekehityshankkeisiin.

Tukea ohjelmistokehitys-, integraatio- sekä tuotekehityshankkeisiin

Mikään ohjelmisto, järjestelmä tai tuote ei ole koskaan täysin valmis, vaan niitä jatkokehitetään ja ylläpidetään koko elinkaaren ajan.

Jatkuvasti teknistyviä ja monimutkaistuvia järjestelmiä ei kuitenkaan aina ole mahdollista kehittää tai ylläpitää omin resurssein, jolloin asiantunteva kumppani astuu kuvaan.

Autamme sinua mm.

  • modernisoimalla olemassa olevia järjestelmiä,

  • digitalisoimalla ja tehostamalla prosesseja ja johtamista.

Suunnittelemme vaatimuksiasi vastaavia kustannustehokkaita uusia järjestelmiä ja toimimme kokonaisvaltaisena kumppanina järjestelmäkehityksessä koko elinkaaren ajan.

Lisäksi integroimme yksittäisen uuden järjestelmän olemassa olevan järjestelmäkokonaisuuden tehokkaasti toimivaksi osaksi.

Olemme sitoutuneet NATO-standardien ja AQAP2110-laatuvaatimusten täyttymiseen, osaamisen kehittämiseen ja pitkäjänteiseen järjestelmäkehitystyöhön. Rakennamme modernia teknologiaa hyödyntäen merkittävän kokoisia järjestelmiä, jotka päätyvät kriittiseen operatiiviseen käyttöön.

armeija tabletti mobiililaite Insta
Järjestelmäintegraatioita ja asiantuntijapalveluita

Palveluidemme avulla varmistat, että järjestelmäsi vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin ja vaatimuksiin:

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.