• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta Whisper – näyttämöllä kuin kotonaan

Luo ikimuistoisimmat katsojakokemukset vaivattomasti, tarkasti ja turvallisesti. Neljännen sukupolven näyttämömekaniikan ohjausjärjestelmä Whisper perustuu älykkääseen käyttöliittymään ja turva-automaatioon. Se taipuu kaikkein vaativimpiinkin visioihisi.

 

Luotettava kumppanisi näyttämömekaniikkahankkeisiin

Jokainen näyttämö on oma yksilönsä, ja sen toiminnalta edellytetään varmuutta ja turvallisuutta. Toteutamme kaikkein vaativimmat, kansainväliset kriteerit täyttävät näyttämömekaniikkahankkeet yli 20 vuoden kokemuksella ja Suomen markkinajohtajan varmuudella. Muutostyöt voidaan toteuttaa jopa siten, ettei teatteria tarvitse sulkea tai siirtää väistötiloihin ja kassavirta ei katkea.

Kehittämämme Insta Whisper -ohjausjärjestelmä on luotu näyttämöiden muuttuviin toimintaympäristöihin ja on niissä kuin kotonaan. Uusimpiin web-teknologioihin perustuva, tarpeisiisi mukautettava käyttöliittymä on paitsi sujuva käyttää, myös miellyttävä katsella. Aikajanaan perustuvalla työkalulla teosten luominen käy vaivattomasti.

Tinkimätöntä turvallisuutta

Sinun ei tarvitse tinkiä esitysteknisestä turvallisuudesta luodaksesi näyttäviä toteutuksia. Insta Whisperin suunnittelussa on noudatettu teollisuusautomaatioon pohjaavia koneturvallisuuden standardeja korkean turvavaatimustason saavuttamiseksi.

Ohjausjärjestelmän turvaominaisuuksia ovat muun muassa hätä-seis-painikkeet, turvaovien ja -porttien valvonta sekä leikkaantumisvaaran, kuorman ja ylinopeuden tarkkailu. Järjestelmän kahdennetut jarrut riittävät yksin kannattelemaan 125 % ylikuormaa, ja mekaaniset turvarajat estävät koneen ajon alueelle, jossa se voi rikkoutua.

Vaivatonta teosten luomista

Visuaalisen ohjelmiston käyttäjäkokemus nojaa intuitiiviseen, kosketusnäyttöä hyödyntävään käyttöliittymään. Jokaisella toiminnolla on johdonmukainen värikoodauksensa, joka jatkuu kaikissa elementeissä halki ohjelmiston.

Whisperin avulla voit luoda teoksia ohjelmoimalla erilaisia ajoja, jotka ohjaavat elementtejä esityksen aikana. Ohjelmisto mahdollistaa muun muassa synkronoidut ryhmäajot sekä erilaiset dynaamiset liikkeet ja niiden liipaisut.

Teosten liikesekvenssien luonti onnistuu vaivattomasti kosketusnäytön avulla drag & drop -toiminnoin. Digitaalisen kaksosen avulla voit simuloida liikkeitä kokonaisvaltaisesti, mikä mahdollistaa teosten kattavan suunnittelun ja testaamisen ennen h-hetkeä. Vapaa-ajon avulla voit reagoida nopeasti äkillisesti muuttuviin tilanteisiin – esimerkiksi sellaisiin, joita ei ole huomioitu teoksiin ohjelmoiduissa liikkeissä.

Ensiluokkaista muotoilua

Insta Whisper -käyttäjäkokemuksen viimeistelevät sen ensiluokkaisesti muotoillut, laadukkaat ohjaimet. 

Ohjainten materiaali on lujaa ja kestävää muovia, joka on sertifioitu muun muassa proteesi- ja elintarvikekäyttöön sekä muihin haastaviin kohteisiin.

Järjestelmän Master Operating Panel on moderni ohjauspöytä esitysten luomiseen ja niiden pääasialliseen ajamiseen. Laitteen voi sijoittaa haluamalleen tasolle, ja kaikki sen tarvitsemat signaalit kulkevat yhtä kaapelia pitkin. Multi-touch-tuetussa 21 tuuman kosketusnäytössä on himmennysominaisuus. Kahdella ultratarkalla joystickilla vaihdat kohtauksia ja ohjaat laitteita käsin.

Wireless Operating Panel soveltuu tilanteisiin, jotka edellyttävät nopeaa ja langatonta ohjausta haasteellisista paikoista. Langattoman ohjaimen avulla voit ohjata laitteita lähes mistä näyttämöalueen kohdasta ikinä tahdotkin. Vaihdettavalla akulla on yli neljän tunnin toiminta-aika. 

Side Operating Panelilla ohjaat näyttämölaitteita pystytystilanteissa ja suoritat kohtauksia paikoista, joihin pääohjaimen sijoittaminen on hankalaa. Järjestelmään kaapelilla liitettävä sivuohjauspaneeli soveltuu tilanteisiin, joissa yhteys ei missään tapauksessa saa katketa. Tarkan ajorullan avulla määrittelet nopeuden ja suunnan intuitiivisesti. 

Ennakoitavaa elinkaarenhallintaa

Paraskin näyttämö tarvitsee säännöllistä ylläpitoa. Näyttämömekaniikan elinkaarikustannuksia voidaan kuitenkin ennustaa vuosiksi eteenpäin. Whisper seuraa ohjauslaitteiston elinkaarta valvoen muun muassa moottorien käyttöaikoja ja -kertoja, ja Instan kokonaisvaltainen ylläpito- ja elinkaaripalvelu turvaa näyttämömekaniikkasi toimivuuden tarjoamalla ympärivuorokautisen päivystyksen, varmuuskopioinnin sekä iA-Support-pilvipalvelun, jonka kautta hallinnoida järjestelmän elinkaarenhallintaan liittyviä asioita.

Pyydä tarjous Whisperistä

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian