Open search

  Automaatio-, instrumentointi- ja sähköistysratkaisujen suunnittelu

  Ota yhteyttä

  Insta toimii asiakkaidensa kokeneena ja asiantuntevana kumppanina automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ratkaisujen suunnittelussa. Palvelumme kattavat uus- ja muutosinvestointiprojektit esisuunnittelusta käyttöönottoon. Suunnittelun lisäksi tarjoamme asiantuntevaa projektinjohdon ja asennusvalvonnan palvelua.

  Asiakkaan, asennuksen ja loppukäyttäjien tarpeet huomioivaa automaatiosuunnittelua

  Luotettavat toimituksemme ja laaja kokemuksemme useista eri toimitusjärjestelmistä kattavat tarpeet yksittäisten komponenttien toimituksesta koko tehtaan automaatiojärjestelmän suunnitteluun ja käyttöönottoon.

  Teknologia- ja menetelmäosaamisemme on kattava. Hallitsemme standardoidut kenttäväyläteknologiat ja IEC-standardien mukaiset turva-automaatiojärjestelmät. Lisäksi meillä on vahva tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien osaaminen.

  Asiakaskohtaisesti räätälöitävät MES-järjestelmämme tuotannonohjaukseen mahdollistavat reaaliaikaisen datankeruun prosessiautomaatiosta tietokantaan. Tarjoamme tehdasprosessien tuottaman runsaan datan jalostamiseen käytännön hyödyksi monipuolisia ratkaisuja.

  Prosessien tuottavuuden hallinta edellyttää laadukkaasti suunniteltua kenttäinstrumentointia

  Laitevalinnalla ja liittämisellä prosessiin on suurin merkitys siihen, miten hyvä mittaustulos prosessin tilasta tai ohjausvaste siihen saadaan. Valitsemme sopivimmat mittaustekniset ratkaisut ja teemme kattavan hankintamäärittelyn.

  Olemme kumppanisi tuotantolaitoksen kenttäinstrumentoinnin suunnitelmien, toimintakuvausten ja dokumentaation laatimisessa. Tunnemme vaativien prosessiolosuhteiden edellyttämät määräykset ja standardit, ja ymmärrämme räjähdysvaarallisten tilojen sekä aggressiivisten väliaineiden asettamat vaatimukset. Hallitsemme monipuolisesti eri liityntätekniikat ja turva-automaation.

  Energiatehokkuutta ja toimintavarmuutta sähköjärjestelmien asiantuntijapalveluilla

  Laadukas sähköistys on toimintavarmuuden keskeinen osatekijä. Hyvin tehty sähköistyksen suunnittelu varmistaa, että tuotannossa vältytään turhilta katkoksilta, kalliilta korjauksilta ja uudelleeninvestoinneilta.

  Palvelemme kaikilla sähköjärjestelmien suunnittelun alueilla niin prosessien kuin rakennustenkin sähköistyksessä. Tarjoamme pien- ja suurjännitejärjestelmien sähkösuunnittelua, mittaus- ja analysointipalveluita sekä energianmittausjärjestelmien kokonaispalveluita.

  Verkostolaskentapalvelumme varmistaa sähkönjakeluverkon turvallisuuden kaikissa käyttötilanteissa. Toteutamme oikosulku- ja tehonjakolaskelmat sekä selektiivisyystarkastelut ammattitaidolla.

  Antamalla suunnittelun ja projektoinnin kokonaisvastuun Installe voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Me huolehdimme automaatio-, sähköistys- ja instrumentointiratkaisujen optimoinnista ja kehittämisestä.

  Seuraa sähköautomaation kuulumisia

  Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Ota yhteyttä:

  Jarkko Järvilehto

  LinkedIn

  Mika Riikonen

  LinkedIn

  Rauno Mäkelä

  LinkedIn

  Kalle Vuorio

  LinkedIn

  Teemu Erkkilä

  LinkedIn

  Sami Oinonen

  LinkedIn

  Timo Niemistö

  Kimmo Suonperä

  LinkedIn

  Jätä yhteydenottopyyntö