Valtio Expo 2023  Insta

23 - 4 - 2024 - Uutiset

Minimoi riskit, paranna toimintavarmuutta – Instan kattavat kyberturvallisuuspalvelut esillä Valtio Expossa 7.5.

Insta esittelee laaja-alaisia kyberturvallisuuden palveluitaan ja tuotteitaan osastolla 32 Helsingin Marina Congress Centerissä järjestettävässä ValtioExpossa 7.5.2024. Erityiseen valokeilaan Instan laajasta kyberturvatarjoamasta tapahtumassa nousee harjoitustoiminnan ja varautumisen palvelut sekä kyberturvakonsuloinnin asiantuntijapalvelut.

KyberkonsultointiKyberturvallisuus

Valtiokonttorin järjestämä Valtio Expo on tapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Tapahtuma syventyy valtionhallinnon ajankohtaisiin aiheisiin ja tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia alan asiantuntijoille. Tapahtuma on täynnä tietoiskuja, ajankohtaisia näkemyksiä ja päivän teema on tänä vuonna Vastuu huomisesta – uudistuva ja vaikuttava julkishallinto.

Harjoittelu tehostaa varautumista

Instan varautumisen palveluiden johtaja Marko Väinölä sekä tiimin projektipäällikkö Joel Muujärvi pitävät tapahtumassa tietoiskun yhdessä Digi- ja väestötietoviraston erityisasiantuntijan Hanna Heikkisen sekä ulkoministeriön kriisi- ja avustustiimin vastuuvirkamiehen Annika Rautiaisen kanssa. Tietoiskun teema on: Varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan kehittäminen harjoitustoiminnan avulla.

Instan toteuttamien harjoitusten avulla organisaatiot voivat parantaa toimintavarmuuttaan, resilienssiään sekä kykyään kohdata vaikeita kriisitilanteita. Harjoitustoiminnan asiantuntijapalveluidemme avulla voidaan suunnitella ja toteuttaa sujuvasti erilaisia johtamisharjoituksia, teemat vaihtelevat kyberin, valmiusharjoittelun sekä jatkuvuudenhallinnan parissa - asiakkaan tarpeesta riippuen. Valmiiksi konseptoitujen mallien ja Trasim-harjoitusalustan avulla organisaatiot voivat toteuttaa varautumisharjoituksen myös itsenäisesti.

Kyberturvakonsultoinnista apua lainsäädännön vaatimusten täyttämiseen

Instan monipuolisiin kyberturvakonsultoinnin palveluihin kuuluvat harjoitustoiminnan palveluiden lisäksi tietoturva- ja tietosuojakoulutukset sekä kyberturvallisuuden asiantuntijapalvelut.

Kyberturvakonsultointimme asiantuntijat auttavat NIS2-direktiiviin varautumisessa. NIS2-direktiivi ja sen täytäntöönpanemiseksi säädettävä uusi kansallinen laki kyberturvallisuuden riskienhallinnasta luo suurelle määrälle organisaatioita uusia velvoitteita, joiden mukaisesti niiden tulee varautua kyberuhkiin.

Laajan kyberturvallisuusosaamisensa pohjalta Insta auttaa organisaatioita varautumaan NIS2-direktiivin tuloon ja direktiivin vaatimusten noudattamiseen esimerkiksi selvittämällä, kuuluuko organisaatio uuden sääntelyn soveltamisalaan, suunnittelemalla toimenpiteet vaatimusten täyttämiseksi ja olemalla mukana toteuttamassa tarvittavia toimenpiteitä. Alkuun pääsee helposti esimerkiksi Instan NIS2-arviointipalvelun avulla.

Kyberturvallisuuden edelläkävijä

Insta tarjoaa laaja-alaisesti kyberturvaratkaisuja konsultoinnista kyberhyökkäysten torjuntaan ja verkkoturvasta henkilöiden ja laitteiden turvalliseen digitaaliseen identiteettiin. Palveluihimme, tuotteisiimme ja kattavaan kansainväliseen kumppaniverkostoomme luottavat suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot niin kotimaassa kuin maailmalla.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme, kuuntelemaan tietoiskumme ja tutustumaan Instan laaja-alaisiin kyberturva- ja tilannekuvaratkaisuihin osastolle 32!

Rekisteröidy mukaan nyt!

Lue lisää kyberturvallisuuden palveluistamme.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.