Kyberturvallisuus hohtava lukko

Harjoitellut toimintatavat kasvattavat turvallisuutta

Kriisi- ja kyberharjoittelu

Ennakointi ja harjoittelu vahvistavat organisaation johdon ja henkilöstön osaamista poikkeus- tai kriisitilanteissa.

Harjoitellut toimintatavat kasvattavat turvallisuutta ja auttavat häiriötilanteen nopeassa hallinnassa. Näin voidaan myös minimoida kriisitilanteiden mahdollisesti synnyttämiä aineellisia ja aineettomia vahinkoja.

Yksittäisten harjoitusten ja harjoitusohjelmien valmistelu ja toteutus mahdollistavat myös organisaation valmiuden ja riskikohteiden arvioinnin ja sitä kautta ennakoivan varautumisen. Tunnistettuja heikkouksia voidaan korjata jo ennen ongelman ilmaantumista.

Katso videolta esimerkki simuloidun johtamisharjoituksen sisällöstä ja toteutuksesta:

Insta ikoni ihmisiä työntekijöitä tiimityö

monimuotoiset asiantuntijapalvelut

Harjoitustoiminnan asiantuntijapalvelut: Harjoitusten toteuttaminen ja toiminnan kehittäminen

Tuemme asiakkaitamme monimuotoisilla harjoitustoiminnan asiantuntijapalveluilla, jotka sopivat mm. tilanne- ja valmiusjohtamisen, kriisijohtamisen ja -viestinnän sekä jatkuvuudenhallinnan harjoitustoiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen. Meillä on kokemusta myös laajojen, satojen osallistujien verkostoharjoitusten kokonaistoteutuksista.

Insta ikoni 119 valitse tähdistä

lisenssillä omatoimiharjoitukset

Insta Trasim -harjoitusalusta ja harjoituskirjasto

Tarjoamme Trasim-harjoitusalustaa myös lisenssipalveluna. Alustan avulla voidaan toteuttaa vuorovaikutteisia harjoituksia, joilla testataan organisaation tilannejohtamisen ohjeiden ja toimintamallien toimivuutta sekä koulutetaan avainhenkilöitä toimimaan häiriö- ja poikkeustilanteissa. T rasim-alustaa hyödyntävät harjoituskonseptit mahdollistavat myös omatoimisen harjoitustoiminnan toteutuksen. Alustalle on mahdollista laatia myös valmiita omatoimiharjoituksia, joita henkilöstön on mahdollista käydä suorittamassa itsenäisesti. Omatoimiharjoitukset on tehokas tapa harjoituttaa suuri joukko asiantuntijoita, ja kerätä kehityskohteita laajasti eri organisaation osista.

ennalta suunniteltu harjoitusskenaario

Simuloidut tilannejohtamisharjoitukset

Trasim-harjoitusalustamme avulla voidaan toteuttaa vuorovaikutteisia harjoituksia, joilla testataan organisaation tilannejohtamisen ohjeiden ja toimintamallien toimivuutta sekä koulutetaan avainhenkilöitä toimimaan häiriö- ja poikkeustilanteissa. Trasim-harjoitus nostaa esiin ohjeistuksen ja osaamisen tason sekä niiden kehitystarpeet. Simuloiduissa johtamisharjoituksissa harjoittelijat eläytyvät ennalta suunnitellun harjoitusskenaarion kautta harjoitukseen, jonka tilanteiden kulku on todentuntuista. Voimme vastata koko harjoitusprosessin vetämisestä tai tukea asiakastamme joustavasti valittujen yksittäisten harjoitusprosessin osa-alueiden osalta.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.