Kyberturvallisuus tietojärjestelmä värikäs

Turvattua ja hallittua tiedonsiirtoa vaativiin tarpeisiin

Verkkoturvallisuus

Tarjoamme syvällisellä osaamisella edistykselliset ja jatkuvasti kehittyvät ratkaisut vaativien ympäristöjen tietoliikenteen suojaamiseen ja tiedonsiirtoon. Ratkaisumme on suunniteltu korkeaa tietoturvatasoa edellyttäviin käyttökohteisiin valtionhallinnon organisaatioille sekä yrityksille, joilla on turvakriittisiä tietoliikenneyhteyksiä.

Suorituskykyisiä, pitkän elinkaaren ratkaisuja verkkoturvallisuuteen

Korkeiden turvaluokkien ympäristöissä verkkoturvallisuuteen tarvitaan suorituskykyisiä pitkän elinkaaren ratkaisuja, jotka mukautuvat jatkuvasti muuttuviin turvallisuus- ja tietoliikennevaatimuksiin. Olemme kotimainen verkkoturvallisuuden edelläkävijä ja yksi Suomen merkittävimmistä kyberturvatoimijoista. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Insta SafeLink -tuoteperheemme VPN (Virtual Private Network) -salausratkaisuilla on Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen hyväksyntä turvallisuusluokkaan III (TL III) asti. Insta SafeLink ja Insta SafeLink Lite suojaavat turvakriittisten organisaatioiden tietoliikennettä.

Turvallinen yhdyskäytävä on käyttäjäystävällinen ja auditoitu ratkaisu tiedonsiirtoon eri turvaluokkien verkkojen ja eri organisaatioiden välillä. Se on saanut Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen hyväksynnän aina turvallisuusluokkaan II (TL II, SALAINEN) asti.

Verkkoturvallisuuden osaamiseemme kuuluvat myös VPN-salausratkaisu palveluna, yhdyskäytäväratkaisu palveluna, palomuurituotteiden kokonaisratkaisut, datadiodit sekä verkkoturvallisuuden asiantuntijapalvelut.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.