• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Kyberturvallisuuden asiantuntijapalvelut

Palveluidemme avulla yritysjohto voi valita oikeat strategiat kyberriskien hallitsemiseen. Avullamme toteutat myös tietoturvan ja tietosuojan kehittämiseen tarvittavat strategiat, politiikat, ohjeet ja vaatimukset.

 ota yhteyttä

Tiedätkö, miten yrityksesi kyberturvasta on huolehdittu? Analysoimme liiketoimintaasi vaikuttavat kyberriskit ja luomme strategiat niiden hallitsemiseksi. Laadimme suunnitelman yrityksesi tietoturvan kuntoon laittamiseksi ja puemme toimenpiteet mitattavaan muotoon.


Olemme kumppanisi kyberturvallisuudessa.
varmistamme, että kyberriskisi ovat linjassa liiketoimintatavoitteidesi ja riskinottohalukkuutesi kanssa.
Ajantasainen tietoturva mahdollistaa – ei jarruta.

ISO 27001 -palvelut

Autamme yritystäsi viemään ISO 27001 -projektin onnistuneesti läpi tai toimimme tarvittaessa neuvonantajana antaen konkreettisia toimenpide-ehdotuksia parhaiden käytäntöjen mukaisesti vuosien kokemuksella.

Tietoturvapäällikkö palveluna

Laadukas ja proaktiivinen asiantuntijaryhmän tuottama tietoturvapalvelu. Toiminnasta vastaa nimetty palveluvastaava, joka toimii samalla tietoturvapäällikkönä.

Saat avuksesi koko tiimin osaamisen ja nimetyn tietoturvapäällikön. Olemme tuottaneet tietoturvapäällikön palveluita asiakkaillemme jo vuosia. Tiedämme, mitkä käytännöt tuovat parhaan tuloksen.

Ota yhteyttä