cyber security concept with lock

Tutkimme järjestelmäsi tietoturvallisuutta pintaa syvemmältä

Murtotestaukset ja tietoturvatarkastukset

Murtotestauksessa etsimme puutteet ja haavoittuvuudet tietojärjestelmästäsi ja tuemme niiden korjaamisessa. Avullamme saat turvallisemman järjestelmän sekä varmuuden tietoturvan tasosta.
  • Tarkastuksen kohteena voi olla esimerkiksi verkkopalvelu, mobiilisovellus tai kokonainen tietojärjestelmä. Sovimme käytettävät testausmenetelmät tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

  • Haavoittuvuuksien vakavuutta tarkastellaan yksilöllisesti, järjestelmäkokonaisuus huomioiden. Voit luottaa, että tarkastuksemme perustuu aina asiantuntijatyöhön. Ei ainoastaan ammattityökalujen raportteihin.

  • Löydetyt haavoittuvuudet kirjataan yksityiskohtaiselle loppuraportille vaikuttavuutensa mukaiseen järjestykseen. Loppuraportista näet yhdellä silmäyksellä löydösten määrän ja vakavuuden sekä halutessasi myös yksityiskohtaisemmat tiedot korjausehdotuksineen. Raporttimme auttaa sinua priorisoimaan tietoturvaan liittyviä korjauksia ja parannuksia.

Instan automaatiosuunnittelijat istuvat näyttöjen edessä järjestelmien testaukseen varatussa FAT-tilassa.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.