Avain kyber

Kokonaisvaltaista tietoturvaa kaikkiin tarpeisiin

Tietoturvan hallinta ja asiantuntijapalvelut

Palveluidemme avulla yritysjohto voi valita oikeat strategiat kyberriskien hallitsemiseen. Avullamme toteutat myös tietoturvan ja tietosuojan kehittämiseen tarvittavat strategiat, politiikat, ohjeet ja vaatimukset.

Instan tietoturvan hallinnan palvelut kattavat monipuolisesti tietoturvan eri osa-alueita, joiden avulla selvität organisaatiosi nykytilan ja kehität sitä liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti. Asiantuntijoidemme avustuksella selvität tehokkaasti, minkälaiset riskit ja uhkat kohdistuvat liiketoimintaasi, ja minkälaisin menettelyin näiltä voitaisiin suojautua organisaation koosta tai toimialasta riippumatta. Voimme toimia tarpeen mukaan nykyisen tietoturvahenkilöstön tukena, tai sellaisen puuttuessa hoitaa sekä johtamisen että käytännön toteutuksen.

Tavoitteenamme on varmistaa, että tietoturva on liiketoiminnan mahdollistaja, eikä rajoittaja. Haluamme varmistaa, että tietoturva on suunniteltu ja toteutettu kokonaisvaltaisena osana organisaation toimintaa, eikä irrallisena toimintona. Kanssamme pystyt sovittamaan tietoturvan prosessit niin teknisiin kuin hallinnollisiin kokonaisuuksiin, ja yhteistyössä tietosuojatiimimme kanssa voimme arvioida myös henkilötietoja koskettavat osiot.

Insta SOC keskus kyberturvallisuus

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.