Tehdastyöntekijät näyttöjen äärellä

Parhailla ohjelmistotyökaluilla vastaat teollisen liiketoiminnan haasteisiin

Teollisuuden tuotteet ja ohjelmistot modernin liiketoiminnan ytimessä

Teollisuus digitalisoituu kiihtyvällä vauhdilla ja ohjelmistot ovat keskeinen väline tässä kehityskulussa. Ohjelmistoja voidaan käyttää tiedon jalostamiseen, tilannekuvan luomiseen, toimenpidesuositusten tunnistamiseen ja automatisoitujen prosessien ohjaamiseen.

Asiakkaan todellisista tarpeista lähtevää ohjelmistosuunnittelua

Installa on monivuotinen historia lukuisille teollisuuden toimialoille suunnattujen ohjelmistojen suunnittelussa. Vuosien varrella ohjelmistot ovat kehittyneet yksinkertaisista ohjelmoitavien logiikoiden ohjelmistoista verkottuneisiin, koko yrityksen datan integroiviin ratkaisuihin. Tänä päivänä niillä mahdollistetaan tuotannon ja laadun optimointi, virhetilanteiden ennakointi ja turvallisuuden parantaminen.

Ohjelmistoja suunnitellessamme lähdemme aina liikkeelle asiakkaan todellisista tarpeista ja teemme pitkälle vietyä asiakaskohtaista räätälöintiä. Ratkaisemme asiakkaan haasteet parhailla työkaluilla, joita markkinoilla on saatavilla. Kumppanuutemme Siemensin ja Microsoftin kanssa tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää näitä alan kärkeä edustavia ohjelmistoja osana ratkaisuehdotuksiamme.

Tehdastyöntekijät tehdasympäristössä selin kameraan, katselevat kannettavaa tietokonetta.

Nykyaikaiset ohjelmistot monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Kaksi insinööriä laajemmassa kuvassa seuraa kokoonpanoprosessia käyttäen SCADA-järjestelmää. Operaattoreiden ryhmä ohjaa prosessia tuotelinjalla käyttäen teollisuus 4.0:aa ja digitaalitekniikkaa nykyaikaisella tehtaalla.

Insta Wahti™ -palveluperhe tuotantolaitosten haastaviin tarpeisiin

Suomalaisella asiantuntemuksella kehitetyn Insta Wahti™ -palveluperheen ohjelmistotuotteet tarjoavat helppokäyttöiset työkalut tiedon keräämiseen, tallentamiseen, raportointiin, hälytysten jälleen lähettämiseen, kunnossapitoon, tiedon visualisointiin sekä analytiikkaan. Insta Wahti™ on asiakastarpeisiin luotu, jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus, joka tukee asiakasta tehtaan tuottavuuden ja muiden avaintekijöiden seurannassa ja ylläpidossa. Keräämällä, yhdistämällä ja analysoimalla tietoa kustannusten ennakointi ja optimointi helpottuu.

Sormi osoittaa näyttöä, jossa näkyvissä Insta Industrial Dataplatform -data-alusta.

Parempaa liiketoimintaa datan avulla – älykäs teollinen data-alusta

Microsoft Azure -teknologiaan perustuva Insta Industrial Dataplatform nopeuttaa asiakkaiden kykyä kerätä, analysoida ja johtaa tiedolla, jota on saatavilla automaatiojärjestelmistä, IT-järjestelmistä ja tuotannosta. Data-alustan mahdollistaman ekosysteemin avulla yritys voi integroida parhaat optimointiratkaisut osaksi kokonaisuutta. Keskitetyn tilannekuvan ja ajantasaisten raporttien avulla voidaan tehdä parempia datapohjaisia päätöksiä. Kerätystä datasta visualisoitu tilannekuva ja analyysi mahdollistaa juurisyiden selvittelyn ja paremmat päätökset asiantuntijoille valvomoissa ja kentällä.

Instan työntekijä sekä asiakas seisovat vesitornin huipulla poseeraten Insta Wave -mittausratkaisun kanssa.

Insta Wave – radioteitse mittaukset välittävä IoT-ratkaisu moniin käyttökohteisiin

Ohjelmistotuotteiden lisäksi tarjoamme myös langattomia mittausratkaisuja. Insta Wave -mittausjärjestelmällä voidaan kerätä mittaustietoa maantieteellisesti laajalla alueella olevista sähköttömistä kohteista ja hyödyntää sitä osana automaatiojärjestelmää. Insta Wave hyödyntää radiotaajuuksia, joihin ei tarvita erillistä radiolupaa. Häiriöimmuuni LoRa-teknologia mahdollistaa pitkän kantavuuden ja on riippumaton operaattoriverkoista. Pohjoismaisiin sääolosuhteisiin kehitetyn, kotimaisen laitteen kantavuus on yli 20 kilometriä. Tuote on kyberturvallisuussuojattu.

Instan työntekijä seisoo muuntamon luona. Hän on liimannut muuntamon oveen tarran ja katsoo kameraan.

iNetti tarjoaa reaaliaikaista seurantaa sopimushuoltoihin

iNetti on sähkönjakelun huollon asiakkaillemme suunniteltu laitekannan ylläpitojärjestelmä, joka ilmoittaa kunnossapitotarpeista etukäteen. Ohjelmiston avulla voi seurata sopimushuoltoja reaaliaikaisesti sekä tallettaa myöhempää tarkastelua varten laitekohtaisen huoltodokumentaation, kuten huoltopöytäkirjat, piirustukset ja ohjelmistot. Monipuolisen hakutoiminnon avulla laitteita voi etsiä muun muassa laitetyypin, sijainnin tai toimenpiteen perusteella.

Näyttämön lava kuvattuna edestäpäin. Kuvan etualalla selin kameraan teatterin teknikko ohjauspöydän ääressä.

Näyttämölaitteita ohjaava Whisper ei tingi turvallisuudesta

Neljännen sukupolven näyttämömekaniikan ohjausjärjestelmä Insta Whisper on kehitetty luomaan ikimuistoisimmat katsojakokemukset vaivattomasti, tarkasti ja turvallisesti. Whisper-ohjausjärjestelmä on luotu näyttämöiden muuttuviin toimintaympäristöihin ja on niissä kuin kotonaan. Uusimpiin web-teknologioihin perustuva, tarpeisiisi mukautettava käyttöliittymä on paitsi sujuva käyttää, myös miellyttävä katsella. Insta Whisper -käyttäjäkokemuksen viimeistelevät sen ensiluokkaisesti muotoillut, laadukkaat ohjaimet.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.