Insta WahtiT™ -palveluperhe

Sujuvaa laadunvalvontaa, kunnossapitotarpeiden ennakointia ja viranomaisraportointia

Insta Wahti™-palveluperhe tuotantolaitosten haastaviin tarpeisiin

Yli 25 vuoden kokemuksella asiakastarpeisiin kehitetty raportointi- ja tilannekuvapalvelukokonaisuus tarjoaa monipuoliset työkalut tiedon keräämiseen, tallentamiseen, raportointiin, hälytysten jälleenlähettämiseen, ylläpitoon, tiedon visualisointiin ja analytiikkaan.

Insta Wahdin™ huolehtiessa rutiinitehtävistä voit keskittyä kaikkein tärkeimpään

Asioiden manuaalinen seuranta on työlästä ja aikaavievää. Insta Wahti™ -palveluperhe on kehitetty pitämään huolta tärkeistä, tarkkuutta vaativista rutiinitehtävistä, jotta osaavat tekijät saavat keskittyä siihen, missä heitä eniten tarvitaan.

Insta Wahti™ -palveluperheen avulla keräät ja jalostat prosessidataa sekä sujuvoitat tuotantojärjestelmien tehokkuuden hallintaa. Ohjelmistot keventävät raportointitaakkaasi, kertovat poikkeamista ja optimoivat energian sekä kemikaalien kulutusta.

Kerätty tieto voidaan visualisoida perinteisten raporttien lisäksi selkeiksi diagrammeiksi ja yhdistää prosessikuvaan tai kartalle. Datan yhteen kokoava tilannekuva tarjoaa reaaliaikaisen tiedon järjestelmien toimivuudesta, mahdollistaen nopeamman reagoinnin vikatilanteisiin ja niiden tarkempaan analysointiin.

Vesilaitoksen allas aamuauringossa

Insta Wahti™ -palveluperheeseen sisältyvät seuraavat, jatkuvasti asiakastarpeiden pohjalta kehitettävät ohjelmistot:

Insta Wahti™ Reporting -ohjelmiston logo.

Insta Wahti™ Reporting

Reporting on monipuolinen, tarpeittesi mukaan skaalautuva mittausdatan keruu-, raportointi- ja trendityökalusi prosessiraportointiin ja tilannekuvan seurantaan. Reporting koostetaan tarpeidesi mukaan kokonaisuudeksi, jonka laajuuden päätät sinä. Reportingin avulla huolehdit tunti-, viikko-, kuukausi ja vuosiraporteista, polttoaine- ja eräraportoinnista tai laajimmillaan tarkastelet haluamiasi taloudellisia, tuotannollisia ja käynnissäpidon mittareita yhdestä tekoälyä hyödyntävästä, älykkäästä Focus-tilannekuvasta käsin.

Focus AI löytää ja analysoi määritellyn algoritmin avulla prosessin poikkeamat, ja nopeuttaa näin tuntuvasti vikatiloihin reagoimista sekä mahdollistaa ennakoivan, analysoivan kunnossapidon. Rutiinitehtäviä automatisoiva tilannekuva vapauttaa henkilökunnan arvokasta aikaa valvonnasta tärkeämpiin tehtäviin, tuo läpinäkyvyyttä kaikille organisaatiotasoille ja soveltuu kaikille teollisuuden aloille.

Selainpohjainen, standardirajapinnat sisältävä raportointiohjelmisto on toteutettavissa valintasi mukaan joko Microsoft Azure - tai On-Premise-toteutuksena.

Insta Wahti™ Support -ohjelmiston logo.

Insta Wahti™ Support

Oletko Instan ylläpito- ja elinkaaripalveluiden sopimusasiakas, tai muuten kiinnostunut sujuvoittamaan kunnossapitoasi? Support on palvelu, jossa voit tutkia järjestelmääsi liittyvää dokumentaatiota, päivittää ohjelmistojasi, välittää sujuvasti Installe työtilauksiasi ja seurata käynnissä olevien tehtävien ja projektien etenemistä. Kaikista tapahtumista tallentuu tehtäväkohtainen historia, jonka vaiheisiin on helppo palata tarvittaessa.

Työpöytä-, tabletti- tai mobiilinäkymään skaalautuva, selainpohjainen palvelu tallentaa huolto- ja ylläpitosuunnitelmasi, tiedot Instan suorittamista ylläpitotöistä sekä varaosalistat. Se voidaan laajentaa kattamaan kaiken ylläpidon ja elinkaaren hallinnan kannalta tarpeellisen ajantasaisen dokumentaation. Näin ohjelmistot, sähkö-, instrumentointi- ja automaatiodokumentit, huoltosuunnitelmat sekä muut dokumentit pysyvät tallessa Instan turvallisella palvelimella, ja ovat noudettavissa tarkasteltavaksesi helppokäyttöisten hakutoimintojen avulla.

Insta Wahti™ Alarms -ohjelmiston logo.

Insta Wahti™ Alarms

Valitsemalla Insta Wahti™ Alarms -jatkohälytysohjelmiston takaat sen, ettei yksikään huomiota vaativat katkos tai vikatilanne mene enää ohi. Avevan system platform -, Siemens PCS 7 - ja Win CC -valvomoihin liitettävä monipuolinen ohjelmisto lähettää valvomoon saapuvat hälytykset eteenpäin valitsemillesi henkilöryhmille haluamallasi tavalla joko tekstiviestinä, sähköpostina tai puhelimitse saapuvana hälytyssoittona.

Voit priorisoida hälytyksiä määrittämällä hälytysluokkien avulla, minkälaisista hälytyksistä ilmoitetaan milloinkin – mitkä lähetetään aina, mitkä työaikana ja mitkä sen ulkopuolella. Alarmsiin voi tallentaa tiedot työvuoroista ja arkipyhistä, jolloin järjestelmä tietää, ketkä ovat hälytyksen tullessa töissä, ketkä taas vapaalla ja ohjaa jatkohälytykset kussakin tilanteessa toivotulla tavalla.

Hälytysseurantatyökalun avulla seuraat hälytysmääriä ja näet, mitkä niistä ovat yleisimpiä. Jatkohälytysohjelmiston kahdentaminen varmistaa, että hälytyksesi välittyvät eteenpäin siinäkin tapauksessa, että jotain odottamatonta tapahtuu. Kaikkein äärimmäisimmässä tapauksessa, jossa koko valvomojärjestelmä pettää, Alarmsin Watchdog-ominaisuus ilmoittaa myös tämän.

Insta Wahti™ Flow -ohjelmiston logo.

Insta Wahti™ Flow

Karttapohjaista tilannekuvaa tarjoava Flow on kehitetty erityisesti visualisoimaan erilaisia ympäristöjä, joissa kerättyä mittausdataa halutaan seurata tehokkaasti yhdellä silmäyksellä.

Flown tuottamaa tilannekuvaa on sovellettu esimerkiksi vedentuotannon ja jätevesiverkoston analysoinnissa, jossa Flow vertaa painepiireille myydyn veden dataa siihen, paljonko alueelle on tosiasiassa johdettu vettä. Ohjelmisto korostaa karttanäkymään alueet, joissa arvot eivät ole tasapainossa. Käyttäjänä saat yhdellä silmäyksellä viestin alueellisista poikkeamista ja niiden suuruudesta, ja pääset nopeammin tietoiseksi mahdollisesta vuodosta.

Flow-ohjelmistoon voi asettaa raja-arvoja aiemmin toteutuneiden kulutusmäärien pohjalta, ja määrittää sen hälyttämään, mikäli nämä referenssiarvot ylittyvät. Voit myös sijoittaa kartalle muistiinpanoja esimerkiksi alueilla meneillään olevista työmaista tai muista poikkeamia aiheuttavista tekijöistä.

Insta Wahti™ Access -ohjelmiston logo.

Insta Wahti™ Access

Access-sovelluksen avulla hallinnoit kulunvalvontaa sekä kiinteistöjesi alueella että etäkohteissa. Accessia käyttämällä määrittelet kulkuoikeudet esimerkiksi alihankkijoillesi joko henkilö- tai ryhmäkohtaisesti, jolloin he pääsevät kulkemaan porteista tai ovista tarvittaessa soittamalla sovittuun puhelinnumeroon. Access myös huolehtii kulkutapahtumien tallentamisesta mahdollista myöhemmin tapahtuvaa seurantaa ja tarkkailua varten.

Kangasalan Veden Mauno Annala ja Instan Arttu Hanhela istumassa näyttöjen ääressä. Näytöillä karttanäkymää sekä tilannekuvagraafeja.
Insta Wahti™ Reporting -kokonaisuuden Focus-sovellus Kangasalan Vedellä

Tekoäly seuraa vesihuollon poikkeavuuksia ja vapauttaa ihmisen tärkeämpiin tehtäviin

Kangasalan Vesi -liikelaitos panosti yli viidensadan mittauspisteen datan visuaaliseen tilannekuvaan kokoavaan Focus-kokonaisuuteen, jonka avulla vähentää kustannuksia ja olla ylläpidollisesti askeleen edellä. Kokonaisuutta täydennettiin älykkäällä analytiikalla, joka keinoälyä hyödyntäen analysoi mittausarvoja ja ilmoittaa henkilökunnalle löytämistään poikkeavuuksista.

– Olemme muun muassa löytäneet pidentyneiden käyntiaikojen perusteella havaittuja pumppujen tukoksia, ja saaneet kiinni kasvaneina pumppausmäärinä ilmenneitä tilanteita, joissa on päästetty viemäriverkkoon sellaisia vesiä, jotka eivät sinne kuulu, Kangasalan Veden käyttöpäällikkö Mauno Annala kertoo.

– Automaation ja tekoälyn valjastaminen tämäntapaiseen työhön on ihan must.

Insta Wahti™ vaativien toimialojen tukena

Vedenpuhdistamon piha-alueella oleva jälkiselkeyttämö.

VESIHUOLTO

Luotettavia palveluita vesihuoltoon ympäristön ja prosessien parhaaksi

Puhdas vesi on suomalaisten kansallisylpeys. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä, jotta vesihuolto kehittyisi yhä toimintavarmemmaksi, kustannustehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Siten voimme pitää huolta ihmisistä ja puhtaasta luonnosta.

Korkeajännitetorneja peltomaisemassa auringonlaskussa.

ENERGIA

Tulevaisuus edellyttää kestävää ja älykästä energiaa

Tuemme vihreää siirtymää ja vahvistamme energiateollisuuden asiakkaidemme kilpailuetua tarjoamalla automaatio- ja digitalisaatioratkaisuja, joilla energiantuotannon prosesseja tehostetaan ja niiden ympäristövaikutuksia vähennetään.

Viljapelto lyhyellä syväterävyydellä ja pehmeillä väreillä.

ELINTARVIKETEOLLISUUS

Puhdasta ruokaa ja jäljitettävää tuotantoa

Autamme elintarviketeollisuuden asiakkaita vastaamaan modernin ruoantuotannon haasteisiin yli 40 vuoden kokemuksella tuotannonohjauksen automaatiosta. Automaatio ja digitalisaatio mahdollistavat tuotantoketjujen läpinäkyvyyden ajassa, jossa valmistusprosessia koskevasta tiedosta on tullut keskeinen tuotannontekijä.

Lähikuva juhlavasti pukeutuneesta esiintyjästä arvokkaan teatterin lavalla. Esiintyjä on kuvattu takaapäin, hän katselee katsomoon, jossa valoa ja katsojia epäterävästi kuvattuna.

NÄYTTÄMÖTAITEET

Nosta esityksesi uudelle tasolle

Näyttämötaiteen produktioissa keskiössä ovat turvallisuus, teosten luonnin sujuvuus ja ohjausjärjestelmän luotettavuus. Toteutamme kaikkein vaativimmat, kansainväliset kriteerit täyttävät näyttämömekaniikkahankkeet yli 20 vuoden kokemuksella ja Suomen markkinajohtajan varmuudella.

Lue lisää Insta Wahti™ -palveluperheestä

Katso kaikki Insta Wahtiin™ liittyvät sisällöt

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.