Ohjelmistokonsultointi ohjelmistokehitys koodaus Insta

Valmistelusta jalkautukseen

Harjoitustoiminnan asiantuntijapalvelut

Harjoitusten toteuttaminen ja toiminnan kehittäminen

Harjoitukset organisaatiosi tarpeen mukaan

Tuemme asiakkaitamme monimuotoisilla harjoitustoiminnan asiantuntijapalveluilla, jotka sopivat mm. tilanne- ja valmiusjohtamisen, kriisijohtamisen ja -viestinnän sekä jatkuvuudenhallinnan harjoitustoiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Organisaatioille, jotka pitävät johtamisharjoituksia harvemmin, tarjoamme kokonaisvaltaisen harjoitusvalmistelun ja harjoituspäivän johtamisen tuen. Kanssamme voit varmistaa tuloksellisen harjoituskokemuksen tehokkaasti – valmistelun ensimetreistä harjoituspäivän kautta palautteen keräämiseen, analysointiin ja kehitystoimenpiteiden määritykseen ja jalkautukseen.

Laajaa harjoitustoimintaa omaehtoisesti toteuttaville organisaatioille voimme toimia myös harjoitustoiminnan kehittämisen tukena ja harjoitusten toteuttamisen joustavana lisäresurssina. Meillä on kokemusta harjoitusohjelmien ja harjoitusten kehittämisestä ja konseptoinnista toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi. Voimme tarjota monipuolisia ja käytännössä koeteltuja työkaluja, joihin myös Trasim-harjoitusalustamme lukeutuu.

Asiantuntijapalveluitamme tukevat laajaan kumppaniverkostomme palvelut

Esimerkkejä kumppanipalveluista ovat Laurean tarjoama harjoitusten arviointipalvelu, kumppaniemme tarjoamat kyberturvallisuuden tekniset asiantuntijakoulutukset sekä muut turvallisuus- ja viestintäasiantuntijoiden ajankohtaiskoulutukset ja luennot.

Tutustu asiakastarinoihimme

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.