Open search

  Parempaa liiketoimintaa datapohjaisella johtamisella

  ota yhteyttä

  Digitalisaatio ja data tuottavat arvoa, kun teknologia liitetään oikealla tavalla liiketoimintaan ja päivittäiseen tekemiseen. Autamme sinua selvittämään, miten yrityksesi voi luoda uutta liikevaihtoa, vähentää kuluja tai tehostaa tuotantoa tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntämällä.

  Mistä digitalisaation ja datan arvo syntyy?

  Digitalisaatio ja data tuottavat arvoa, kun niiden avulla automatisoidaan manuaalista työtä, luodaan uusia ansaintamalleja, tai kun mahdollistetaan dataan perustuva johtaminen.

  Instan asiantuntijat auttavat sinua selvittämään, miten yrityksesi voi hyödyntää tekoälyä ja data-analytiikkaa uuden liikevaihdon luomiseen, kulujen vähentämiseen tai tuotannon tehostamiseen.

  Mitä se tarkoittaa käytännössä?

  Saat meiltä asiantuntevaa apua kaikkiin digitalisaation ja datapohjaisen johtamisen vaiheisiin; nykytilan arviointiin, budjettisi mukaisen toimenpidesuosituksen luomiseen, uuden innovointiin ja organisaatiosi muutosjohtamiseen. Halutessasi saat meiltä projektijohtajan kaikkiin digimuutoksen vaiheisiin.

  Miten voit saada datasi hyötykäyttöön älykkään data-alustamme avulla?

  Kuinka sitten yhdistää useista lähteistä peräisin oleva informaatio keskitetyksi kokonaisuudeksi ja valjastaa se suunnitelmallisesti liiketoiminnan hyväksi? Tämä onnistuu älykkään data-alustan avulla.

  Data-alusta tarjoaa mahdollisuuden oikeanlaisten mittareiden ja merkitysten luomiseen, ja sitä kautta älykkäämpään ohjauskykyyn, jolla tehdä oikeita päätöksiä esimerkiksi tuotannon optimoimiseksi, tarpeiden ennakoimiseksi tai toiminnan hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

  LUE LISÄÄ

  HubSpot Video

  Parempaa liiketoimintaa datan avulla

  Luo uutta liikevaihtoa, vähennä kuluja tai tehosta tuotantoa tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntämällä

  Lataa  E-kirja

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  Sami Suokas

  LinkedIn

  Harri Vuolle

  LinkedIn

  Jätä yhteydenottopyyntö