• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Parempaa liiketoimintaa datapohjaisella johtamisella

ota yhteyttä

Digitalisaatio ja data tuottavat arvoa, kun teknologia liitetään oikealla tavalla liiketoimintaan ja päivittäiseen tekemiseen. Autamme sinua selvittämään, miten yrityksesi voi luoda uutta liikevaihtoa, vähentää kuluja tai tehostaa tuotantoa tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntämällä.

Mistä digitalisaation ja datan arvo syntyy?

Digitalisaatio ja data tuottavat arvoa, kun niiden avulla automatisoidaan manuaalista työtä, luodaan uusia ansaintamalleja, tai kun mahdollistetaan dataan perustuva johtaminen.

Instan asiantuntijat auttavat sinua selvittämään, miten yrityksesi voi hyödyntää tekoälyä ja data-analytiikkaa uuden liikevaihdon luomiseen, kulujen vähentämiseen tai tuotannon tehostamiseen.

Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Saat meiltä asiantuntevaa apua kaikkiin digitalisaation ja datapohjaisen johtamisen vaiheisiin; nykytilan arviointiin, budjettisi mukaisen toimenpidesuosituksen luomiseen, uuden innovointiin ja organisaatiosi muutosjohtamiseen. Halutessasi saat meiltä projektijohtajan kaikkiin digimuutoksen vaiheisiin.

Miten voit saada datasi hyötykäyttöön älykkään data-alustamme avulla?

Kuinka sitten yhdistää useista lähteistä peräisin oleva informaatio keskitetyksi kokonaisuudeksi ja valjastaa se suunnitelmallisesti liiketoiminnan hyväksi? Tämä onnistuu älykkään data-alustan avulla.

Data-alusta tarjoaa mahdollisuuden oikeanlaisten mittareiden ja merkitysten luomiseen, ja sitä kautta älykkäämpään ohjauskykyyn, jolla tehdä oikeita päätöksiä esimerkiksi tuotannon optimoimiseksi, tarpeiden ennakoimiseksi tai toiminnan hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Tutustu esitteeseemme:

Lataa Dataplatform-esitteemme

Lue lisää siitä, kuinka maksimoida datasi hyöty älykkään teollisen data-alustan avulla:

Lue artikkeli

Parempaa liiketoimintaa datan avulla

Luo uutta liikevaihtoa, vähennä kuluja tai tehosta tuotantoa tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntämällä

Lataa  E-kirja

Asiakastarinoita

Jätä yhteydenottopyyntö