• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Simulointi- ja virtuaaliratkaisut

Simulaattorit mahdollistavat vaativien tilanteiden kouluttamisen ja moninkertaistaa operatiivisen järjestelmän tehon parantamalla käyttöosaamista. Kyky ennakoida, tehdä oikeita päätöksiä ja reagoida nopeasti yllättäviin tilanteisiin saattavat tarkoittaa merkittäviä taloudellisia säästöjä, jopa säästyneitä ihmishenkiä.

Silloin kun laitteet ja osat ovat kalliita, korostuvat niiden käyttäjän ammattitaidon pienimmätkin erityisalueet. Simulaattoripohjaisten koulutusjärjestelmien avulla voidaan luoda harjoitustilanteita, joita muuten olisi hankalaa tai mahdotonta toteuttaa ilman, että vaarannetaan kalustoa tai kokemattomia, opettelevia aloittelijoita. Simulaatio tekee koulutuksesta turvallista ja kustannustehokasta.

Tehdyt harjoitukset dokumentoituvat raporteiksi, ja simulaattorit mahdollistavat harjoituksen toistamisen. Niiden avulla on helppoa antaa palaute harjoittelun kulusta ja löytää parannettavat osa-alueet. Ympäristön simulointiin perustuvilla koulutusjärjestelmillä pystytään parantamaan suorituskykyä ja toiminnallista osaamista aidoissa tilanteissa. Hyvästäkään järjestelmästä ei ole hyötyä, jos sen mahdollisuuksia ei tunneta eikä käyttöä hallita. Simuloimalla voidaan myös kokeilla uusia toimintamalleja ja harjoitella kansainvälistä yhteistyötä.

Jätä yhteydenottopyyntö