Futuristinen kuvio sulautetut jarjestelmat

Laajojen ja edistyneiden puolustusjärjestelmien integraatioita

Järjestelmäintegraatiot

Järjestelmäintegraatioita ja suorituskykyjen kehittämistä vuosikymmenten kokemuksella ja syvällä sotilastason turvallisuusvaatimusten asiantuntemuksella.

Kokonaispuolustuskyky rakentuu monien erikseen hankittujen järjestelmien kokonaisuudesta. Kun hankintaan uusia suorituskykyjä, tulee huolehtia niiden integroimisesta ja toiminnasta tulevien ja käytössä olevien järjestelmien ja toimintojen kanssa.

Järjestelmäintegraatio-osaamisemme on huippuluokkaa

Ohjus-, kommunikaatio-, sensori- ja elektronisen sodankäynnin järjestelmien integrointikyky ovat esimerkkejä järjestelmäintegraatio-osaamisestamme.

Ratkaisumme vaihtelevat yksittäisten komponenttien suunnittelusta ja valmistuksesta laajojen järjestelmien kokonaistoimituksiin. Asiakaskohtaiset järjestelmäkokonaisuudet sisältävät sulautetut järjestelmä-, ohjelmisto- ja laitteistoratkaisut, turvallisuussuunnittelun sekä elinkaaren mittaiset tukipalvelut.

Toimimme aina kumppanuussuhteessa joko loppuasiakkaan tai loppuasiakkaan valitseman järjestelmätoimittajan kanssa. Meillä on kyky toimia osana vaativia kansainvälisiä ja kansallisia verkostoja. Verkostoitumalla sekä kotimaisten että ulkomaisten suunnittelu- ja valmistusalihankkijoiden kanssa pystymme vastaamaan vaativiin haasteisiin joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Voit olla varma järjestelmiesi toimivuudesta ja soveltuvuudesta niille tarkoitettuihin tehtäviin.

Meillä on pitkä kokemus ja syvää asiantuntemusta sotilastason turvallisuusvaatimuksista sekä järjestelmien kehityksestä. Yli 20 vuoden ajan olemme osallistuneet Suomen puolustusvoimien ilmapuolustuksen järjestelmähankkeisiin joko modernisoimalla olemassa olevia järjestelmiä tai osallistumalla uusien järjestelmien toteuttamiseen. F-35-aikakaudella tulemme integroimaan F-35 hävittäjät toimimaan kansainvälisesti ja kansallisesti yhteensopivien johtamisjärjestelmien kanssa.

Puolustus

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.