Open search

  Sähkönjakelu

  Ota yhteyttä

  Huolehdimme sähkönjakelun varmuudesta tarjoamalla sähkönjakelun laitteistojen ja järjestelmien huolto-, korjaus- ja koestuspalveluita teollisuuden, sähköasemien ja kiinteistöjen tarpeisiin. Varmistamme sähkönjakelujärjestelmien käytettävyyden ja tuotantovarmuuden sekä huolehdimme, että sähkönjakelulaitteistot toimivat turvallisesti ja luotettavasti.

  Palvelua sähkönjakelulaitteistojen ja -järjestelmien koko elinkaarelle

  Toimimme merkkiriippumattomasti, joustavasti ja kustannustehokkasti. Palveluvalikoimamme kattaa työt huolloista, korjauksista ja asennuksista mittauksiin ja analyyseihin sekä uusien laitteistojen suunnittelun yhteistyössä tytäryhtiömme KMJ-Engineering Oy:n kanssa. Turvaamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden suorittamalla huoltotoimenpiteet mahdollisimman lyhyillä toimintakatkoilla.

  Tarjoamme huolto-, korjaus- ja uusintapalveluita sekä koestusta tai käyttöönottoa muuntajille, erottimille, suojareleille, katkaisijoille ja kytkinlaitteille, keskuksille ja kojeistoille, kompensointi- ja suodatinlaitteistoille, sähkökäytöille, akustoille ja tasavirtakoneille. Huoltojen ylläpitojärjestelmä iNetistä kerromme lisää Älykkään kunnossapidon ja prosessinohjauksen ratkaisut -sivullamme.

  Toteutamme myös vaativia asennus- ja asiantuntijatöitä, kuten lämpökuvausta, jännitetyöimurointia, keskijännitekaapelointia, suojareleiden konfigurointia, sähkönlaadun mittausta, virtakiskoasennuksia ja muuntajaöljyanalyyseja.

  Palvelemme kattavasti koko Suomen alueella. Kiinteät toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Muuramessa.

  Ota yhteyttä:

  Insta Sähkönjakelu

  Mika Salonen

  LinkedIn

  Johannes Välimäki

  LinkedIn

  Mikko Mäkelä

  Terho Sikanen

  LinkedIn

  Niko-Ville Ylioja

  Matias Helander

  LinkedIn

  Jätä yhteydenottopyyntö