Havainnekuva P2X Solutionsin Harjavallan vedyntuotantolaitoksesta

3 - 10 - 2023 - Uutiset

Instan tytäryhtiö Goodwork toimittaa prosessisähköasennukset P2X Solutionsin Harjavallan tuotantolaitokseen

Instan tytäryhtiö Goodwork Oy on tehnyt suomalaisen vedyntuotannon edelläkävijän P2X Solutionsin kanssa sopimuksen Harjavaltaan rakennettavan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitoksen prosessisähköasennuksista.

Toimitus sisältää asennukset keskijännitejakelusta prosessilaitteille saakka. Työ on suunniteltu alkavaksi joulukuussa 2023 ja sen arvioitu päättyminen on elokuussa 2024.

Goodwork Oy on teollisuuden sähköautomaatioasennusten moniosaaja ja Instan tytäryhtiö vuodesta 2012. Pääasiassa Länsi-Suomessa toimiva yhtiö työllistää noin 30 henkilöä. Goodwork on toiminut pitkään Harjavallan Suurteollisuuspuistossa alueen yritysten sähköautomaation asennuskumppanina.

Urakka on Goodworkille erittäin merkittävä sekä suuruusluokaltaan että yhtiön uusiutuvaan energiantuotantoon liittyviä hankkeita ajatellen.

– On erittäin hienoa, että kotimaisen vihreän vedyn edelläkävijä valitsi meidät prosessisähköasennusten urakoitsijaksi. Sopimus on osoitus P2X Solutionsin luottamuksesta Instan ja Goodworkin osaamista kohtaan. Tämä on hyvä jatkumo myös Suurteollisuuspuistossa pitkään jatkuneelle yhteistyölle alueen muiden yritysten kanssa, Goodworkin operatiivinen johtaja Juha Hakkari kertoo.

Instan tärkeänä strategisena painopisteenä on vetyekosysteemin ympärille rakentuvan tuote- ja palvelukyvykkyyden rakentaminen ja sen kautta teollisuuden tuottavuuden vastuullinen parantaminen. Insta toimittaa P2X Solutionsin Harjavallan laitokseen myös automaatiojärjestelmän sekä tuotannon ja jakelun tiedonhallintajärjestelmän.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.