Insta tietoturvaseteli

Kokemusta ja liiketoimintalähtöisyyttä tietosuojan hallintaan

Tietosuojapalvelut

Henkilötietojen käsittely on osa jokaisen organisaation toimintaa. Autamme organisaatiotasi huolehtimaan henkilötietojen suojaamisesta, rakentamaan asiakkaiden luottamusta ja kääntämään tietosuojan kilpailueduksi. Meille tietosuoja ei ole pelkkää sääntelyn noudattamista. Toimintamme ytimessä on ajatus tietosuojasta ja tietoturvasta luottamuksen rakentajana, ja palvelumme perustuvat asiakkaidemme liiketoiminnan ja toimintaympäristön ymmärtämiseen.

Strategiasta käytäntöön

Palvelumme kattavat kaikki tietosuojan osa-alueet tietosuojan johtamisesta ja hallinnasta käytännön toteutukseen. Meiltä saat apua tietosuojapolitiikan ja ohjeistusten luomiseen sekä näiden toimeenpanoon käytännössä. Tietosuojavastaavapalvelumme avulla voit varmistaa, että tietosuojavastaavan tehtävää hoidetaan vahvalla ja laajalla asiantuntemuksella. Tarvittaessa tarjoamme joustavasti tukea yrityksen omalle tietosuojavastaavalle tai koko organisaatiolle.

Tietosuoja-asiantuntijamme toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja haluamme olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme liiketoimintaa ja sen kehitystä. Toimintaamme ohjaa ajatus tietosuojasta käytännön toiminnan sisäänrakennettuna osana. Räätälöimme palvelumme toimintaasi sopiviksi, riskilähtöistä lähestymistapaa unohtamatta. Tietosuojapalveluiden lisäksi käytettävissäsi on tarvittaessa myös Instan laaja tietoturvaosaaminen.

Aiheeseen liittyvät palvelut

Tietosuojaa koskeva vaikutustenarviointi (DPIA)
Tietosuojaa koskevan vaikutustenarvioinnin avulla saat asiantuntevan ja riippumattoman arvion henkilötietojen käsittelyn riskeistä ja kehityskohteista.

Harjoittele tietosuojaprosessit
Instan fasilitoiman tietosuojan kriisiharjoituksen avulla voit testata ja harjoitella organisaatiosi tietosuojaprosessien toimivuutta ja mitata organisaatiosi tietosuojamaturiteettia kuvitteellisen poikkeamatilanteen avulla.

Tietosuojan asiantuntijapalvelut
Asiantuntijamme auttavat kaikissa tietosuojan osa-alueissa. Olemme apuna esimerkiksi sisäänrakennetun ja oletusarvoisen tietosuojan toteuttamisessa, tietosuojaprosessien suunnittelussa, koulutusten järjestämisessä, ja osoitusvelvollisuuden toteuttamisessa.

Tietosuojavastaava palveluna ja tietosuojan asiantuntijatuki
Tietosuojavastaavapalvelun avulla saat tietosuojavastaavan tehtävään kokeneen ja asiantuntevan tiimin, ja käytössäsi on asiantuntijoidemme laaja osaaminen ennakoiduilla kustannuksilla.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.