Paras paikka tehdä merkityksellistä työtä

Tunnetko jo olevasi yksi meistä?

Katso avoimet työpaikat

 

Muutoin, jatka lukemista ja tutustu meihin paremmin!

Tule kehittämään turvallista yhteiskuntaa ja muuttamaan kanssamme maailmaa. Olemme koti jo yli 1000 huippuammattilaiselle ja yhdessä ratkaisemme asiakkaamme vaativimmatkin haasteet projekteissa, joista muut vain haaveilevat. Työn ja vapaa-ajan joustava yhdistäminen on meille perheyhtiönä luontevaa.

Insta työnantajana

Uniikit projektit ja työ, jolla on merkitystä

Instassa tehdään paljon projekteja, joita et pääse tekemään missään muualla Suomessa. Tekemällämme työllä on tärkeä yhteiskunnallinen merkitys ja vaihtelevat ja monipuoliset projektimme tarjoavat loistavan mahdollisuuden myös oman osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Monipuoliset uramahdollisuudet

Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi. Toimialamme tarjoavat erilaisia tehtäviä ja uuden liiketoiminnan kehittämisen myötä meille syntyy myös aivan uudenlaisia työtehtäviä ja uramahdollisuuksia.

Loistavat harjoittelumahdollisuudet opiskelijoille

Meillä kymmenet opiskelijat harjoittelevat mielenkiintoisissa työtehtävissä sekä kirjoittavat opinnäytetöitä. Suurin osa harjoittelijoistamme jää meille töihin opintojen ohella ja sovitamme tällöin työnteon joustavasti opintoihin sopivaksi. Moni huippuammattilaisemme onkin aloittanut meillä harjoittelijana ja edennyt työkokemuksen karttumisen jälkeen yhä vaativampiin tehtäviin. 

Luotettava työnantaja

Olemme luotettava kumppani niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme. Tarjoamme sinulle perheyrityksemme vakauden ja loistavan työporukan. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja pyrimme mahdollistamaan sopivan työn ja vapaa-ajan tasapainon. Tavoitteenamme on, että henkilöstömme voi hyvin ja kehittyy kanssamme.

Kilpailukykyiset edut

Pyrimme ymmärtämään henkilöstömme tarpeita ja kehittämään niiden pohjalta etuja ja palveluita, jotka edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja pitämään huolta omasta terveydestään. Meillä on kattava työterveyshuolto ja erilaisia projekteja työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Järjestämme erilaisia tapahtumia sekä koko konsernin tasolla että yhtiö- ja tiimikohtaisesti. Koko henkilöstömme kuuluu tulospalkkiojärjestelmän piiriin ja meillä on oma henkilöstörahasto.

 

Instan arvot

Perheyritys

Perheyrityksen kulttuuri

Olemme suomalainen perheyritys. Instassa on erilaisia yksiköitä, joita yhdistää hyvä yhteishenki ja yhteen hiileen puhaltaminen. Joustamme tarpeen vaatiessa puolin ja toisin.

Kerralla-kunnollista

Teemme kerralla kunnollista

Teemme työmme laadukkaasti ja siten, että voimme olla ylpeitä kaikesta tekemisestämme.

Yhdessa

Osaamme ja onnistumme yhdessä

Olemme alamme huippuammattilaisia. Pidämme huolta osaamisestamme ja jaamme osaamista myös työkavereille. Menestymme yhdessä tekemällä, eikä meillä työkaveria jätetä koskaan pulaan.

Lupauksemme

Pidämme lupauksemme

Luotettavuus on meille kunnia-asia. Teemme töitä kädet savessa, kunnes olemme lunastaneet lupauksemme, sekä asiakkaalle että työkavereillemme. 

Insta-konsernin avoimet työpaikat

Olisitko sinä sopiva vahvistus instalaisten kasvavaan joukkoon?

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä erilaisissa tehtävissä asiantuntevassa ja asiakaslähtöisessä organisaatiossa. 

Lähetä avoin hakemuksesi

Insta DefSec Oy | Tampere, Espoo

Insta DefSec Oy | Tampere, Espoo

Insta DefSec Oy | Tampere, Espoo

Insta ILS Oy | Tampere

Intopalo Digital Oy | Munich

Intopalo Digital Oy | Tampere

Intopalo Digital Oy | Tampere

Intopalo Digital Oy | Munich

Intopalo Digital Oy | Tampere

Intopalo Digital Oy | Tampere

Intopalo Digital Oy | Tampere