Open search

  Paras paikka tehdä merkityksellistä työtä

  Tunnetko jo olevasi yksi meistä?

  katso avoimet työpaikat

  Muutoin, jatka lukemista ja tutustu meihin paremmin!

  Tule kehittämään turvallista yhteiskuntaa ja muuttamaan kanssamme maailmaa. Olemme koti jo yli 1000 huippuammattilaiselle ja yhdessä ratkaisemme asiakkaamme vaativimmatkin haasteet projekteissa, joista muut vain haaveilevat. Työn ja vapaa-ajan joustava yhdistäminen on meille perheyhtiönä luontevaa.

  Insta työnantajana

  Uniikit projektit ja työ, jolla on merkitystä

  Instassa tehdään paljon projekteja, joita et pääse tekemään missään muualla Suomessa. Tekemällämme työllä on tärkeä yhteiskunnallinen merkitys ja vaihtelevat ja monipuoliset projektimme tarjoavat loistavan mahdollisuuden myös oman osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

  Monipuoliset uramahdollisuudet

  Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi. Toimialamme tarjoavat erilaisia tehtäviä ja uuden liiketoiminnan kehittämisen myötä meille syntyy myös aivan uudenlaisia työtehtäviä ja uramahdollisuuksia.

  Loistavat harjoittelumahdollisuudet opiskelijoille

  Meillä kymmenet opiskelijat harjoittelevat mielenkiintoisissa työtehtävissä sekä kirjoittavat opinnäytetöitä. Suurin osa harjoittelijoistamme jää meille töihin opintojen ohella ja sovitamme tällöin työnteon joustavasti opintoihin sopivaksi. Moni huippuammattilaisemme onkin aloittanut meillä harjoittelijana ja edennyt työkokemuksen karttumisen jälkeen yhä vaativampiin tehtäviin. 

  Luotettava työnantaja

  Olemme luotettava kumppani niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme. Tarjoamme sinulle perheyrityksemme vakauden ja loistavan työporukan. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja pyrimme mahdollistamaan sopivan työn ja vapaa-ajan tasapainon. Tavoitteenamme on, että henkilöstömme voi hyvin ja kehittyy kanssamme.

  Kilpailukykyiset edut

  Pyrimme ymmärtämään henkilöstömme tarpeita ja kehittämään niiden pohjalta etuja ja palveluita, jotka edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja pitämään huolta omasta terveydestään. Meillä on kattava työterveyshuolto ja erilaisia projekteja työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Järjestämme erilaisia tapahtumia sekä koko konsernin tasolla että yhtiö- ja tiimikohtaisesti. Koko henkilöstömme kuuluu tulospalkkiojärjestelmän piiriin ja meillä on oma henkilöstörahasto.

   

  Instan arvot

  Perheyritys

  Perheyrityksen kulttuuri

  Olemme suomalainen perheyritys. Instassa on erilaisia yksiköitä, joita yhdistää hyvä yhteishenki ja yhteen hiileen puhaltaminen. Joustamme tarpeen vaatiessa puolin ja toisin.

  Kerralla-kunnollista

  Teemme kerralla kunnollista

  Teemme työmme laadukkaasti ja siten, että voimme olla ylpeitä kaikesta tekemisestämme.

  Yhdessa

  Osaamme ja onnistumme yhdessä

  Olemme alamme huippuammattilaisia. Pidämme huolta osaamisestamme ja jaamme osaamista myös työkavereille. Menestymme yhdessä tekemällä, eikä meillä työkaveria jätetä koskaan pulaan.

  Lupauksemme

  Pidämme lupauksemme

  Luotettavuus on meille kunnia-asia. Teemme töitä kädet savessa, kunnes olemme lunastaneet lupauksemme, sekä asiakkaalle että työkavereillemme. 

  Insta-konsernin avoimet työpaikat

  Olisitko sinä sopiva vahvistus instalaisten kasvavaan joukkoon?

  Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä erilaisissa tehtävissä asiantuntevassa ja asiakaslähtöisessä organisaatiossa. 

  Etsimme joukkoomme erityisesti ohjelmistokehittäjiä, tietoturva-asiantuntijoita sekä automaatio- ja sähkösuunnittelijoita sekä -asentajia.

  Verkostoidu kanssamme

  Verkostoitumalla voit jättää meille yhteystietosi ja kertoa, mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Voit myös halutessasi jättää CV:si. Tämän perusteella huomioimme sinut avoimissa tehtävissämme ja  lähetämme sinulle tietoa avautuvista työmahdollisuuksista.

  Jos olet jo verkostoitunut kanssamme, voit kirjautua sisään täällä.

  Insta DefSec Oy | Tampere

  Insta DefSec Oy | Tampere

  Intopalo Digital Oy | Tampere

  Intopalo Digital Oy | Tampere

  Intopalo Digital Oy | Tampere

  Insta ILS Oy | Tampere

  Insta Automation Oy | Useita paikkakuntia

  Intopalo Digital Oy | Munich

  Intopalo Digital Oy | Munich

  Insta DefSec Oy, Insta Response Oy | Tampere