• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Monialainen teknologiayhtiö -Turvallisen ja kestävän tulevaisuuden ratkaisija

Olemme edelläkävijä ja luotettava kumppani teollisuuden, puolustuksen, ohjelmistokonsultoinnin ja kyberturvallisuuden asiakkaillemme. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta, suorituskykyä ja vastuullisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa.

Tietoa meistä

Riippumattomuus, innovatiivinen tapa toimia, tutkitut ja turvalliset toimintatavat ja työkalut sekä ystävällinen asiakaspalvelu tekevät meistä halutun kumppanin ja markkinajohtajan useilla toimialoilla. Olemme asiakkaillemme vaativien ja älykkäiden kokonaisratkaisujen toimittaja ja palveluyritys, joka taitaa ja hallitsee palvelujen elinkaaren toteutuksesta ylläpitoon ja kehitykseen.

Yksityisomisteisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutuneisuus sekä vahva suomalainen arvopohja tekevät meistä kumppanin, johon asiakkaamme ovat voineet luottaa, jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Turvaamme kriittistä infrastruktuuria ja pidämme osaltamme huolta suomalaisen yhteiskunnan huoltovarmuudesta.

Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus muodostavat toimintakulttuurimme perustan. Hyvinvoivat, innostuneet, osaavat ja sitoutuneet instalaiset ovat meille ainutlaatuinen menestystekijä.

Tutustu vuosikertomukseemme 2022

Lue lisää liiketoiminta-alueistamme

+7%

Liikevaihdon kasvu

153,4M€

Liikevaihto vuonna 2022

15,7M€

EBIT

1150

Instalaista

Arvot ja vastuullisuus

Insta on vahvojen arvojen suomalainen perheyritys globaalissa toimintaympäristössä.

Instan ratkaisut, palvelut ja tuotteet tuotetaan asiakaslähtöisesti ja sertifioidulla laadulla. Teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa ja kannamme yhteiskuntavastuumme: huomioimme ympäristön ja yhteiskunnan, yritykset ja organisaatiot sekä yksilön. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin – joka päivä.

Insta on yhteiskuntavastuunsa kantava yritys. Vuonna 20222 Insta-konsernin liiketoiminnan seurauksena suomalainen yhteiskuntamme sai 56,7 miljoonaa euroa verotuloja.

Lue lisää vastuullisesta perheyhtiöstämme

instagroup-about-us-launchpad-design-draft1-shape@2x

Teemme kerralla kunnollista

lupauksemme

Pidämme lupauksemme

yhdessä

Osaamme ja onnistumme yhdessä

Instan laatu

Insta toimii ja palvelee asiakkaitaan sertifioidulla laadulla. Lisäksi toimintaamme ohjaavat vahvat arvomaailmalliset laatutekijät.

Instassa hyvän laadun tärkein mitta on tyytyväinen asiakas. Sellainen, joka haluaa jatkossakin olla liikesuhteessa ja kumppanuudessa nimenomaan Instan kanssa.

Instan tuottamat ratkaisut hyödyntävät alan parhaita, testattuja ja hyväksi todettuja teknologioita ja käytäntöjä. Samaa periaatetta noudatamme valitessamme raaka-aineita, komponentteja, laitteita ja järjestelmäratkaisuja. Valitsemme aina elinkaaritarkastelun kestäviä sekä käyttötarkoituksen, asiakkaan, yhteiskunnan ja ympäristön kannalta parhaimpia ja soveltuvimpia ratkaisuja.

Työmme jäljen tunnistaa vaatimustenmukaisuudesta, kestävyydestä, siisteydestä ja huolellisuudesta. Toimimme aina sovittujen aikataulujen, sääntöjen ja käytäntöjen mukaisesti. Samaa edellytämme yhteistyökumppaneiltamme ja alihankkijoiltamme. Laatumme käsittää myös palvelutavan sisällön: tuemme asiakasta tarjoten konsultatiivista, asiakaslähtöistä ja ystävällistä palvelua. 

Sisäisesti Instan laatu on velvoittava myös suhteessa toisiin instalaisiin. Luja yhteistyö, auttaminen ja toistemme opastaminen ovat ne työkalut, joilla asiantuntijamme varmistavat paitsi asiakkaalle, myös omalle henkilöstöllemme, parhaan laatukokemuksen Instasta.

Kestävän kehityksen innovaatiot

Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovointiin varmistaaksemme asiakkaidemme huomisen. Kehityksen lähtökohtana ovat näkemyksemme huomisesta ja jatkuva dialogi asiakkaidemme kanssa. 

  • Vastuulliset ja turvalliset innovaatiot 
  • Vastuullinen ja turvallinen digitalisaatio

Sertifioinnit

  • AQAP-2110
  • ISO 27001
  • ISO 9001
  • ISO 45001
  • ISO 14001

 

Tutustu ja lue lisää sertifikaateistamme

Ajankohtaista