Open search

  Insta on turvallisen ja kilpailukykyisen yhteiskunnan rakentaja ja kehittäjä

  Insta Group Oy on teollisuusautomaation, teollisen digitalisaation, kyberturvan ja puolustusteknologian asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään ja varmistamaan toimintansa suorituskykyä ja tuloksia.

  Tietoa meistä

  Insta on suomalainen perheyritys, joka palvelee haastavilla toimintakentillä toimivia asiakkaita innovatiivisilla teknologia- ja palveluratkaisuilla. Riippumattomuus, innovatiivinen tapa toimia, tutkitut ja turvalliset toimintatavat ja työkalut sekä ystävällinen, konsultatiivinen asiakaspalvelu tekevät Instasta halutun kumppanin asiakkaidensa keskuudessa – sekä markkinajohtajan useilla toimialoillaan.

  Yksityisomisteisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutuneisuus sekä vahva suomalainen arvopohja tekevät Instasta laadukkaan toimijan, johon asiakkaamme ovat voineet luottaa, jo yli viiden vuosikymmenen ajan.

  Konserniin kuuluu kolme toimialayhtiötä:
  • Sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani Insta Automation Oy
  • Kyberturvallisuuden ja turvallisen digitalisaation erikoisosaaja Insta Advance Oy
  • Avioniikan, miehittämättömän ilmailun ja korkeateknologian asiantuntija Insta ILS Oy

  +4%

  Liikevaihdon kasvu

  143,5M€

  Liikevaihto vuonna 2021

  22,3M€

  EBIT

  1000

  Instalaista

  Arvot ja vastuullisuus

  Insta on vahvojen arvojen suomalainen perheyritys globaalissa toimintaympäristössä.

  Instan ratkaisut, palvelut ja tuotteet tuotetaan asiakaslähtöisesti ja sertifioidulla laadulla. Teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa ja kannamme yhteiskuntavastuumme: huomioimme ympäristön ja yhteiskunnan, yritykset ja organisaatiot sekä yksilön. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin – joka päivä.

  Insta on yhteiskuntavastuunsa kantava yritys. Vuonna 2020 Insta-konsernin liiketoiminnan seurauksena suomalainen yhteiskuntamme sai 50,6 miljoonaa euroa verotuloja.

  Lue lisää vastuullisesta perheyhtiöstämme

  instagroup-about-us-launchpad-design-draft1-shape@2x

  Teemme kerralla kunnollista

  lupauksemme

  Pidämme lupauksemme

  yhdessä

  Osaamme ja onnistumme yhdessä

  Instan laatu

  Insta toimii ja palvelee asiakkaitaan sertifioidulla laadulla. Lisäksi toimintaamme ohjaavat vahvat arvomaailmalliset laatutekijät.

  Instassa hyvän laadun tärkein mitta on tyytyväinen asiakas. Sellainen, joka haluaa jatkossakin olla liikesuhteessa ja kumppanuudessa nimenomaan Instan kanssa.

  Instan tuottamat ratkaisut hyödyntävät alan parhaita, testattuja ja hyväksi todettuja teknologioita ja käytäntöjä. Samaa periaatetta noudatamme valitessamme raaka-aineita, komponentteja, laitteita ja järjestelmäratkaisuja. Valitsemme aina elinkaaritarkastelun kestäviä sekä käyttötarkoituksen, asiakkaan, yhteiskunnan ja ympäristön kannalta parhaimpia ja soveltuvimpia ratkaisuja.

  Työmme jäljen tunnistaa vaatimustenmukaisuudesta, kestävyydestä, siisteydestä ja huolellisuudesta. Toimimme aina sovittujen aikataulujen, sääntöjen ja käytäntöjen mukaisesti. Samaa edellytämme yhteistyökumppaneiltamme ja alihankkijoiltamme. Laatumme käsittää myös palvelutavan sisällön: tuemme asiakasta tarjoten konsultatiivista, asiakaslähtöistä ja ystävällistä palvelua. 

  Sisäisesti Instan laatu on velvoittava myös suhteessa toisiin instalaisiin. Luja yhteistyö, auttaminen ja toistemme opastaminen ovat ne työkalut, joilla asiantuntijamme varmistavat paitsi asiakkaalle, myös omalle henkilöstöllemme, parhaan laatukokemuksen Instasta.

  Kestävän kehityksen innovaatiot

  Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovointiin varmistaaksemme asiakkaidemme huomisen. Kehityksen lähtökohtana ovat näkemyksemme huomisesta ja jatkuva dialogi asiakkaidemme kanssa. 

  • Vastuulliset ja turvalliset innovaatiot 
  • Vastuullinen ja turvallinen digitalisaatio

  Sertifioinnit

  AQAP 2110

  ISO 27001

  ISO 9001

  ISO 45001

  ISO 14001