• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Keskusvalmistus

Tarjoamme sähkö- ja automaatiokeskusvalmistuspalvelua Suomen johtavan asiakasräätälöityjen automaatiokeskusten valmistajan varmuudella – nopeasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Valmistamme vuosittain tuhansia keskuksia haastaviin olosuhteisiin, kuten meri- ja elintarviketeollisuuteen. 

Ota yhteyttä

 

Valmistamme keskukset laadukkaasti ja luotettavasti

Asiantuntemuksemme kattaa automaatio- ja logiikkakeskusten, ohjaus- ja moottorikeskusten, ohjauspulpettien ja -koteloiden sekä pneumatiikkakeskusten valmistuksen. Keskuksia voidaan valmistaa sekä yksittäisinä tilauksina että sopimusvalmistusperiaatteella.

Olemme mukana asiakkaan tuotekehitysprosessissa ja testaamme kaikki valmistamamme keskukset huolellisesti ennen toimitusta, joko automatisoidusti tai projektin ulkopuolisella testaajalla. Teemme asiakaskohtaisia erityistestejä ja simulointeja, jotka nopeuttavat käyttöönottoa. Tiloissamme Tampereella tai Muuramessa on mahdollisuus suorittaa myös asiakkaan omia FAT-testauksia.

Meille myönnetyt UL508A- ja TR CU (EAC) -sertifikaatit takaavat sen, että automaatiokeskuksemme täyttävät niin Pohjois-Amerikan kuin Euraasian talousyhteisönkin sähköturvallisuusstandardit kaikilta osin. Tarjoamme myös asiantuntija-apua sähkö- ja automaatiokeskuksia sisältävien järjestelmien toimitukseen Pohjois-Amerikan markkina-alueelle. Teemme yhteistyötä useiden eri meriteollisuusluokituslaitosten kanssa.

Kiwa_Inspecta_FI_ISO_9001
FI-merkki
culus-logo
TR CU (EAC) sertifikaatti
DNV_GL_logo
Bureau_Veritas_logo
Lloyds_Register
Russian_Maritime_logo

Seuraa sähköautomaation kuulumisia

Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirjeemme

Jätä yhteydenottopyyntö