Open search

  Keskusvalmistus

  Tarjoamme sähkö- ja automaatiokeskusvalmistuspalvelua Suomen johtavan asiakasräätälöityjen automaatiokeskusten valmistajan varmuudella – nopeasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Valmistamme vuosittain tuhansia keskuksia haastaviin olosuhteisiin, kuten meri- ja elintarviketeollisuuteen. Asiakkaidemme keskusvalmistuspalveluillemme antama NPS-arvo on 55.

  Ota yhteyttä

   

  Valmistamme keskukset laadukkaasti ja luotettavasti

  Asiantuntemuksemme kattaa automaatio- ja logiikkakeskusten, ohjaus- ja moottorikeskusten, ohjauspulpettien ja -koteloiden sekä pneumatiikkakeskusten valmistuksen. Keskuksia voidaan valmistaa sekä yksittäisinä tilauksina että sopimusvalmistusperiaatteella.

  Olemme mukana asiakkaan tuotekehitysprosessissa ja testaamme kaikki valmistamamme keskukset huolellisesti ennen toimitusta, joko automatisoidusti tai projektin ulkopuolisella testaajalla. Teemme asiakaskohtaisia erityistestejä ja simulointeja, jotka nopeuttavat käyttöönottoa. Tiloissamme Tampereella tai Muuramessa on mahdollisuus suorittaa myös asiakkaan omia FAT-testauksia.

  Meille myönnetyt UL508A- ja TR CU (EAC) -sertifikaatit takaavat sen, että automaatiokeskuksemme täyttävät niin Pohjois-Amerikan kuin Euraasian talousyhteisönkin sähköturvallisuusstandardit kaikilta osin. Tarjoamme myös asiantuntija-apua sähkö- ja automaatiokeskuksia sisältävien järjestelmien toimitukseen Pohjois-Amerikan markkina-alueelle. Teemme yhteistyötä useiden eri meriteollisuusluokituslaitosten kanssa.

  Kiwa_Inspecta_FI_ISO_9001
  FI-merkki
  culus-logo
  TR CU (EAC) sertifikaatti
  DNV_GL_logo
  Bureau_Veritas_logo
  Lloyds_Register
  Russian_Maritime_logo

  Seuraa sähköautomaation kuulumisia

  Tilaa digitaalisten järjestelmien ja teollisuusautomaation huippuosaamisen uusimmat kuulumiset sähköpostiisi!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Ota yhteyttä:

  Matti Tuominen

  LinkedIn

  Jouni Aaltonen

  LinkedIn

  Ilari Lilja

  LinkedIn

  Vili Hautakoski

  Oskari Majori

  LinkedIn

  Jätä yhteydenottopyyntö