Avoin tilannekuva-alusta Insta Blue Aware

Insta Blue Aware™ on kevyt ja skaalautuva verkkopohjainen tilannekuva-alusta päätöksenteon tueksi. Se yhdistää tietoa eri datalähteistä ja esittää tiedon avulla jaetun ja yhtenäisen karttapohjaisen tilannekuvan verkkoselaimella. Alustaa voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Ominaisuudet:

Insta Blue Aware soveltuu tiedon visualisointiin ja jakamiseen organisaatioiden sisällä ja välillä ja tarjoaa täsmällistä tilannetietoisuutta kentältä johtokeskuksiin.

Yhdistetyt datalähteet voivat olla esimerkiksi IoT-dataa, avointa tai kaupallista dataa vaikkapa ilma-, juna- ja linja-autoliikenteestä tai dataa asiakasympäristön olemassa olevista järjestelmistä. Esitettävä tieto voi sisältää karttakohteiden lisäksi kuva- ja videolähteitä sekä linkkejä erilaisiin verkkosisältöihin.

Tilannekuva-alusta kykenee skaalautumaan erilaisiin laitteistoympäristöihin tarvittavan prosessointitehon mukaan. Näin ollen se sovitettavissa erilaisiin käyttöympäristöihin pienistä, yksittäisen työaseman kokoluokasta kokonaisiin palvelinkeskuksiin.

Tilaa demo tai kysy lisää:

Antti Asiala

Better decisions, faster

Lataa Insta Blue Aware -esite

Jätä yhteydenottopyyntö