Open search

  AVOIN TILANNEKUVA-ALUSTA INSTA BLUE AWARE™

  Insta Blue Aware™ on kevyt ja skaalautuva verkkopohjainen tilannekuva-alusta päätöksenteon tueksi. Se yhdistää tietoa eri datalähteistä ja esittää tiedon avulla jaetun ja yhtenäisen karttapohjaisen tilannekuvan verkkoselaimella. Alustaa voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla.

  Ominaisuudet:

  Insta Blue Aware soveltuu tiedon visualisointiin ja jakamiseen organisaatioiden sisällä ja välillä ja tarjoaa täsmällistä tilannetietoisuutta kentältä johtokeskuksiin.

  Yhdistetyt datalähteet voivat olla esimerkiksi IoT-dataa, avointa tai kaupallista dataa vaikkapa ilma-, juna- ja linja-autoliikenteestä tai dataa asiakasympäristön olemassa olevista järjestelmistä. Esitettävä tieto voi sisältää karttakohteiden lisäksi kuva- ja videolähteitä sekä linkkejä erilaisiin verkkosisältöihin.

  Tilannekuva-alusta kykenee skaalautumaan erilaisiin laitteistoympäristöihin tarvittavan prosessointitehon mukaan. Näin ollen se sovitettavissa erilaisiin käyttöympäristöihin pienistä, yksittäisen työaseman kokoluokasta kokonaisiin palvelinkeskuksiin.

   

   

  Insta Blue Aware™ tilannekuva-alustaa tukevat mobiilisovellukset

  Insta Blue Sky™

  Insta Blue Sky on mobiilisovellus DJI:n lennokkikaluston lennättämiseen. Insta Blue Sky lähettää tietoturvallisesti lennokin kuvavirrat ja paikkatiedot Insta Blue Aware -palveluun.

  Insta Blue Sky avustaa lennon valmisteluvaiheen suorittamisessa ja mahdollistaa lennokin lennättämisen ja kameran hallinnan sekä paikkatietojen ja kuvavirtojen tietoturvallisen siirtämisen. Käyttäjät voivat seurata lennätysten tietoja reaaliaikaisesti verkkoselaimella Insta Blue Aware -palvelusta. Palvelu esittää samanaikaisesti eri lennättäjien ja lennokkien paikkatiedot, lentokorkeudet sekä kuvavirrat.

   

  Insta Blue Tracker™

  Insta Blue Tracker on mobiilisovellus, joka mahdollistaa tilannekuvan jakamisen ja viestittelyn ryhmän jäsenten kesken. Sovellus mahdollistaa videoiden, kuvien ja paikkatiedon jakamisen sekä tietoturvallisen viestittelyn ja tilannekeskuksen hälyttämisen.

  Insta Blue Tracker yhdessä Insta Blue Aware -palvelun kanssa on tehokas työkalu tilannekuvan jakamiseen tilannekeskuksen ja kentällä toimivien kesken.

  Tilaa demo tai kysy lisää:

  Antti Asiala

  Better decisions, faster

  Lataa Insta Blue Aware -esite

  Jätä yhteydenottopyyntö