Open search

  Avoin tilannekuva-alusta Insta Blue Aware

  Insta Blue Aware™ on kevyt ja skaalautuva verkkopohjainen tilannekuva-alusta päätöksenteon tueksi. Se yhdistää tietoa eri datalähteistä ja esittää tiedon avulla jaetun ja yhtenäisen karttapohjaisen tilannekuvan verkkoselaimella. Alustaa voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla.

  Ominaisuudet:

  Insta Blue Aware soveltuu tiedon visualisointiin ja jakamiseen organisaatioiden sisällä ja välillä ja tarjoaa täsmällistä tilannetietoisuutta kentältä johtokeskuksiin.

  Yhdistetyt datalähteet voivat olla esimerkiksi IoT-dataa, avointa tai kaupallista dataa vaikkapa ilma-, juna- ja linja-autoliikenteestä tai dataa asiakasympäristön olemassa olevista järjestelmistä. Esitettävä tieto voi sisältää karttakohteiden lisäksi kuva- ja videolähteitä sekä linkkejä erilaisiin verkkosisältöihin.

  Tilannekuva-alusta kykenee skaalautumaan erilaisiin laitteistoympäristöihin tarvittavan prosessointitehon mukaan. Näin ollen se sovitettavissa erilaisiin käyttöympäristöihin pienistä, yksittäisen työaseman kokoluokasta kokonaisiin palvelinkeskuksiin.

   

   

  Insta Blue Aware™ tilannekuva-alustaa tukevat mobiilisovellukset

  Insta Blue Sky™

  Insta Blue Sky on kauko-ohjaajan sovellus, jonka avulla lähetetään reaaliaikaista kuvaa ja paikkatietoa palvelinpohjaiseen Insta Blue Aware™ -ympäristöön. Sovellusta käytetään ilma-aluksen lennon toteuttamiseen ja sen tuottaman kuvallisen tilannekuvan salattuun välittämiseen.

  Insta Blue Sky soveltuu lennon valmisteluvaiheessa turvallisuuden kannalta tärkeiden asetusten tarkistamiseen, lennon aikana tapahtuvan ilma-aluksen ja sen kameran ohjaamiseen, reaaliaikaisen tilannekuvan lähettämiseen sekä ohjatun ilma-aluksen paikkatiedon välittämiseen. Tilannekuvan käyttäjä voi seurata yhden tai useamman ilma-aluksen tuottamaa reaaliaikaista tilannekuvaa sekä kunkin ilma-aluksen sijaintia ja lentokorkeutta verkkoselainpohjaisen sovelluksen avulla. Tietoliikenne Insta Blue Sky -sovelluksen ja verkossa sijaitsevan palvelimen välillä tapahtuu salatusti.

  Insta Blue Tracker™

  Insta Blue Tracker on mobiililaitteille suunniteltu paikannussovellus kytkettynä olevien laitteiden kohdentamiseksi. Se soveltuu sijaintitietojen lähettämiseen Insta Blue Aware™ -tilannekuva-alustalle, jossa laitteiden sijainnit esitetään käyttäjälle reaaliaikaisessa, karttapohjaisessa näkymässä.

  Insta Blue Tracker soveltuu reaaliaikaisen sijaintitiedon, videokuvan sekä hälytysten lähettämiseen Insta Blue Aware -tilannekuva-alustalle ja säilyy toimintakykyisenä myös päätelaitteen näytön ollessa lukittuna. Sovelluksen avulla saman ryhmän käyttäjien on mahdollista paikantaa toisensa ja hyödyntää alustan keskusteluominaisuutta.

  Tilaa demo tai kysy lisää:

  Antti Asiala

  Better decisions, faster

  Lataa Insta Blue Aware -esite

  Jätä yhteydenottopyyntö