F-35 hävittäjä

Avioniikkajärjestelmien ja ilmailuteknologian huolto- ja ylläpitopalvelua

Ilmailuteknologian huolto- ja elinkaaripalvelut

Ilmailulaitteiden ja -järjestelmien sekä erikoiselektroniikan koko elinkaaren aikaista kehitystä ja ylläpitoa sertifioidulla laadulla

Huoltovarmuutta ilmailulaitteiden koko elinkaarelle

Puolustussektorin huolto- ja kunnossapito on tarkasti säädeltyä toimintaa. Kaluston käyttöikä on pitkä. Tämä edellyttää jatkuvaa kehitystä ja päivityksiä, jotta kalusto pysyy ajan tasalla ja tehokkaana.

Autamme asiakkaitamme kehittämään ja varmistamaan heidän toimintansa suorituskykyä, tuloksia ja varmistamaan turvallisuuden kriittisten järjestelmien, laitteiden ja kaluston huolto- ja ylläpitopalveluilla.

Palvelumme kattavat ilmailulaitteiden ja -järjestelmien koko elinkaaren tutkimuksesta ja tuotekehityksestä, huoltoon ja ylläpitoon. Osaamiseemme luottavat Suomen Puolustusvoimat, viranomaiset sekä siviili-ilmailijat.

Lentokoneen ohjaamon mittaristo Insta

Ilmailulaitehuoltoa ja suorituskykyjen kehittämistä vuosikymmenten kokemuksella

Vuosikymmenten kokemus ilmailulaitehuoltopalvelusta ja syvällinen osaamisemme toimivat vankkana pohjana nykyisten ja tulevien asiakkaidemme laitteiden huolto- ja ylläpitotoiminnassa.

Koneet ja laitteet saattavat sisältää teknologiaa jopa vuosikymmenien ajalta, joten niiden ylläpito ja kehittäminen edellyttää sekä uusien että vanhojen ratkaisujen tuntemusta.

Huollamme laitteita ja huolehdimme järjestelmien ylläpito- ja elinkaaripalvelusta puolustusvoimien eri aselajeille ja viranomais- ja siviiliorganisaatioille.

Parasta suorituskykyä

Palvelumme kattavat ilmailulaitteiden ja -järjestelmien koko elinkaaren tutkimuksesta ja tuotekehityksestä, huoltoon ja ylläpitoon:

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.