ILA Berlin näytteilleasettaja Insta 2024

7 - 5 - 2024 - Tapahtumat

Insta osallistuu ILA Berlin -messuille 5.–9. kesäkuuta 2024

Insta osallistuu ILA Berlin -messutapahtumaan, joka kokoaa yhteen ilmailu- ja puolustusteollisuuden asiantuntijat Euroopan sydämeen 5.–9. kesäkuuta 2024. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme osastollemme H3 - 235 ja keskustelemaan puolustus-, ilmailu- ja kyberturvallisuusratkaisuistamme!

Osallistumme ILA BERLIN -tapahtumaan 5.–9.6. Berliinin ExpoCenter Airport messukeskuksessa. Löydät osastomme Suomi-paviljongista, halli 3, osasto 235.

Viiden päivän ajan Euroopan johtava ilmailualan tapahtuma muuttaa Berliinin kansainväliseksi ilmailukeskukseksi. Alan edustajat, päättäjät, puolustusvoimat ja tiedemaailma kokoontuvat keskustelemaan teemalla Pioneering Aerospace ajankohtaisista aiheista, innovaatioita ja mahdollisuuksista.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomi isännöi kyseisessä tapahtumassa omaa paviljonkiaan. Puolustus- ja Ilmailuteollisuus ry (PIA) on tapahtumassa edustettuna yhdessä suomalaisyritysten kanssa ja Insta on yksi mukana olevista yrityksistä.

Innovatiivisia tuotteita

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja kuulemaan lisää huippuluokan ilmailu- ja puolustusratkaisuistamme. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää puolustus- ja ilmailuratkaisuistamme.

Tuotteistamme ja ratkaisuistamme esillä tapahtumassa ovat:

Vuosikymmenten kokemus puolustusteknologiasta

Insta on ollut jo yli 50 vuotta edelläkävijä ja luotettava kumppani puolustusteknologiamarkkinoilla.

Insta on Suomen Puolustusvoimien strateginen kumppani ja keskittyy puolustusliiketoiminnassa tilannekuva- ja johtamisjärjestelmiin, verkottuneen puolustuksen järjestelmäintegraatioihin, tekoälypohjaiseen analytiikkaan, simulaattoreihin, kyberturvallisuuteen sekä avioniikan ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon ja huoltoon ja lentäjien suorituskykyä turvaaviin ratkaisuihin.

Installa on vahva rooli myös esimerkiksi Suomen tulevan F-35 -hävittäjäkaluston avioniikkajärjestelmien tuki- ja ylläpitokonseptin kehityksessä. Uusia aluevaltauksia ovat tekoäly, autonomiset järjestelmät, parveilu ja data-analyysi. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme osastollemme H3 - 235 ja keskustelemaan puolustus-, ilmailu- ja kyberturvallisuusratkaisuistamme!

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.