Adven Oy

29 - 8 - 2023 - Uutiset

Insta toimittaa Advenille Nummelan lämpölaitoksen automaation sekä Kuusamon voimalaitoksen kojeiston uusinnan

Insta on solminut toimitussopimukset Advenin Nummelan lämpölaitoksen automaation saneerauksesta sekä Kuusamon voimalaitoksen 20 kV kojeiston uusinnasta.

Nummelan lämpölaitos on otettu käyttöön vuoden 2007 alussa. Se toimii biopolttoaineella ja sillä on korvattu yhtiön pienempiä öljyllä ja nestekaasulla toimivia lämpökeskuksia, jotka ovat jääneet vara- ja huippulaitoksiksi. Nykyaikaisen tekniikan ja biopolttoaineiden ansiosta Nummelan kaukolämmön hiilidioksidipäästöt ovat pienentyneet 84 %. Ympäristömyötäisyyden lisäksi ratkaisu takaa Nummelan alueen asukkaille kilpailukykyisen kaukolämmön hinnan. Nummelan automaatiosaneerauksessa uusitaan lämpölaitoksen ohjausjärjestelmä ja moottorikäytöt.

Kuusamon voimalaitos on osa laajaa Advenin energiantuotannon laitoskantaa, joka palvelee Kuusamon kaukolämmöntarvetta sekä tuottaa sähköä jakeluverkkoon. Kuusamon voimalaitoksen kojeistouusinnassa uusitaan aikansa menestyksekkäästi palvellut 20 kV kojeisto ja siihen liittyvät sähköjärjestelmät.

Kumppanimme Adven on energia-alan konserni, joka edistää energiamurrosta kehittämällä kestäviä, kilpailukykyisiä energia- ja infraratkaisuja teollisuuteen ja kiinteistötoimialalle yhteistyössä asiakkaiden, kuntien ja toimittajien kanssa sekä operoi yli 350 tuotantolaitosta Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.