Tuure Lehtoranta

29 - 6 - 2022 - Näkemyksiä

Vahva asiakasymmärrys pohjana kehitykselle

Teknologinen kehitys etenee maailmalla järisyttävällä vauhdilla, ja tässä kehityksessä on syytä pysyä mukana. Installa näemme olevamme edelläkävijä turvallisessa digitalisaatiossa, kyberturvassa sekä tiedustelun ja johtamisen asiakaslähtöisissä ratkaisuissa puolustusmarkkinan asiakkaillemme.

Olemme riippumaton suomalainen perheyritys, teemme kerralla kunnollista ja meihin on lupa luottaa, ja tämän päälle on hyvä rakentaa teknologista kyvykkyyttä ja tulevaisuuden ratkaisuja.

Tulevaisuudessa tarjoamme osaamistamme Suomen puolustuksen hyväksi entistä laajemmin, kehittäen edelleen edistyksellisiä teknologisia ratkaisuja ja uusia palvelumalleja. Vahvistamme nykyisiä asiakkuuksiamme ja tuotamme lisää asiakasarvoa. Tämän lisäksi haemme etua kansainvälistymisestä luomalla kaikkia hyödyttäviä kumppanuuksia kansainvälisen puolustusteollisuuden kanssa. Toimintamme perustuu vahvaan asiakasymmärrykseen ja asiakkaan tarpeisiin.

Tuure Lehtoranta

Asiakaslähtöistä kehittämistyötä

Puolustusliiketoiminnassamme vahvistamme nykyisiä olemassa olevia asiakkuuksiamme. Uskon, että pystymme tuomaan merkittävää lisäarvoa nykyprojektien päälle olemalla luottamuksen arvoisia, tehokkaita ja innovatiivisia. Toisaalta osaamisemme pohjalta luomme aktiivisesti konsepteja, jotka perustuvat vahvaan asiakasymmärrykseen ja asiakkaan kanssa käytyihin keskusteluihin. Uusista konsepteista esimerkkeinä nostettakoon logistiikan ja paikallisjoukkojen digitalisaation ratkaisut, sotilaallisen kyberpuolustuksen ratkaisut sekä älykkäät johtamisjärjestelmät ja niihin liittyvät koulutusympäristöt. Koemme, että asiantuntijapalvelumme on otettu Puolustusvoimissa hyvin vastaan, ja siksi kehitämme myös asiantuntijapalveluliiketoimintaamme edelleen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Konsepteista ja kyvykkyyksistä voidaan luoda hyviä ratkaisuja Puolustusvoimien käyttöön nykyisten tuotteiden jatkokehityksellä ja tuotteistusasteen nostamisella. Tarvittaessa voimme demonstroida asiakastarpeita tekemällä esimerkiksi soveltuvuusselvityksiä. Mahdollisuuksien arviointi yhdessä sekä säännölliset keskustelut asiakkaan kanssa mahdollistavat tarjoaman kehittämisen asiakaslähtöisesti.

Muutosmatkalla asiakkaan parhaaksi

Olemme Installa tehneet määrätietoista muutosmatkaa organisaatiossamme. Jotta voisimme ymmärtää asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin, riveihimme on liittynyt useampia asiakkuuspäälliköitä vastaamaan Ilmavoimien, Maavoimien, Pääesikunnan ja tiedustelun asiakkuuksista. Puolustuskohdemarkkinassa pyrimme yhdessä tuomaan kaiken tiedon ja taidon Puolustusvoimien hyödyksi. Olemme valmiita organisoitumaan edelleen siten, että asiakkaan tarpeet tulevat mahdollisimman hyvin ymmärretyiksi. Muutumme asiakkaan vaatimusten mukaan, jotta voimme vahvoilla alueillamme palvella asiakasta entistä paremmin.

Uskomme, että asiakasymmärrys, luotettavuus ja 100-prosenttinen kotimaisuus ovat asioita, joiden varaan on helppo rakentaa yhteistä tulevaisuutta luotettavan strategisen kumppanin kanssa. Näin voidaan saavuttaa Suomelle tärkeillä alueilla riittävä teknologinen osaaminen ja osaamisen huoltovarmuus.

Tuure Lehtoranta
Kirjoittaja

Tuure Lehtoranta

Vice President, Sales and Marketing, Defence

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.