• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.
Open search

Insta Industrial Data Platform

Parempaa liiketoimintaa datan avulla - älykäs pilvipohjainen data-alusta teollisuuteen

Data on teollisuusyritysten menestymisen ytimessä. Se luo mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen ja vahvistaa kilpailukykyä. Tiedolla johtaminen on yhä vahvemmin kilpailutekijä ja monipuolista dataa hyödyntämällä se on entistä helpompaa. Instan Industrial Data Platformin avulla saat kattavan tilannekuvan eri tietolähteistä, pystyt optimoimaan ja automatisoimaan prosesseja sekä tekemään parempia päätöksiä siitä saatavan tiedon avulla. 

VALIDOI - KERÄÄ - ANALYSOI - PARANNA - KEHITÄ

Ota yhteyttä

Maksimoi datasi hyöty älykkään data-alustan avulla   

Katso videolta näkemyksiämme datan ja esimerkiksi tuotantotiedon hyödyntämisestä ja sen käyttämisestä teollisuuden liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. 

 

Lue lisää, miten Loimua on käyttänyt data-alustaa liiketoiminnan kehittämisessä

Data-alusta kokoaa eri lähteistä tulevan tiedon yhteen käyttöliittymään

Digitaalisuuden lisääntyessä myös mahdollisuudet tuotannon optimointiin ja älykkääseen kunnossapitoon kehittyvät jatkuvasti. Dataan perustuvilla ratkaisuilla saadaan enemmän irti olemassa olevasta laitekannasta, parannetaan liiketoiminnan kannattavuutta, ja lisätään ennakointia monimutkaisiinkin prosesseihin ja kunnossapitoon, jotta ongelmatilanteita voidaan välttää ennalta. 

Turvallisuus ja vihreä siirtymä ovat ajankohtaisia tekijöitä toimialasta riippumatta. Datan parempi hyödennettävyys ja tilannekuva lisäävät turvallisuutta, ja tarkemman energian, raaka-aineiden ja käyttöhyödykkeiden optimoinnin avulla ympäristövaikutukset voidaan minimoida. 

Oikein ja tietoturvallisesti tuodun datan pohjalta tehtyihin päätöksiin voi luottaa

Instan Industrial Data Platformin avulla ihmisen huomio ohjataan oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Eri lähteistä kerätystä datasta visualisoituu laaja ja kattava tilannekuva, joka mahdollistaa kattavamman analysoinnin ja paremmat tiedot päätöksentekoon niin strategiseen johtamiseen kuin asiantuntijoille jokapäiväisessä työssään. Data-alustamme on pohja älykkäälle automaatiolle, jolla säästetään niin aikaa kuin resurssejakin.

KESKITETTY TILANNEKUVA - ÄLYKKÄÄN AUTOMAATION MAHDOLLISTAJA 

Miksi valita Insta Industrial Data Platform ?

Instan älykkään teollisen data-alustan kautta saat validoitua dataa keskitetysti yhdestä paikasta oikea-aikaisten päätösten tekemiseksi organisaation kaikilla tasoilla. Rakenna oma työkalupakkisi älykkäistä ominaisuuksista ja integroi valintasi mukaan ketterästi kolmannen osapuolien palveluita osaksi kokonaisuutta.
 • Luo uutta liikevaihtoa, vähennä kuluja tai tehosta tuotantoa tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntämällä
 • Integroitua dataa voidaan hyödyntää useisiin tarkoituksiin niin nopeammalla kehityssyklillä kuin yksittäisissä kehityshankkeissakin
 • Kustannukset käytön mukaan – skaalautuu erilaisiin tarpeisiin
 • Valmiit toiminnallisuudet yleisimpiin teollisuuden tarpeisiin 
 • Ratkaisu on täysin räätälöitävissä ja laajennettavissa asiakaskohtaisiin liiketoimintoihin
 • Kyberturvallisuus on huomioitu kehityksen kaikissa vaiheissa

Hyöty juuri yrityksesi toimialan mukaan 

Data-asiantuntijamme konsultoivat mielellään kullekin toimialalle parhaiten soveltuvista datan käyttökohteista, joita voivat olla esimerkiksi

 • Keskitetty tilannekuva yli yrityksen eri tietojärjestelmien tuottaman datan
 • Tuotannon tehokkuutta mittaava OEE-laskenta
 • Laitteiden käytettävyyden ja tehokkuuden mittarointi
 • Anomaliamallit
 • Tuotannon ja energiankäytön optimointi
 • Kunnossapitotarpeiden älykäs tunnistaminen
 • Keskitetty tietovarasto ja sen päälle rakennettu kattava raportointi

Joustava ja ketterä toteutus 

Tyypillisiä Instan Industrial Data Platformin käyttäjiä ovat teollisuuden suuret ja keskikokoiset yritykset toimialaan katsomatta. Teollinen data-alusta perustuu Microsoft Azure -teknologioihin ja voidaan pystyttää asiakkaan omaan pilviympäristöön tai tarjota palveluna Instan ympäristöstä – asiantuntijuuttamme ja kokemustamme kokonaisvaltaisesti hyödyntäen.

Etkö ole varma, palvelisiko datan parempi hyödyntäminen älykkään data-alustan avulla yrityksesi tarpeita? Ota yhteyttä ja tilaa asiantuntijaltamme demo, ja saat paremman kuvan miten voimme auttaa juuri sinun liiketoimintaasi hyödyntämään dataa paremmin. 

Lataa esite

Ota yhteyttä

Miksi valita Insta?

Digitalisaatio ja data tuottavat arvoa, kun teknologia liitetään oikealla tavalla liiketoimintaan ja päivittäiseen tekemiseen.

Asiantuntijamme tuntevat teollisuusautomaation yli 60 vuoden kokemuksella ja ymmärtävät datan mahdollisuudet, mikä tekee meistä parhaan kumppanin teollisen datan hyödyntämiseen. Autamme selvittämään, kuinka yrityksesi voi luoda uutta liikevaihtoa, vähentää kuluja tai tehostaa tuotantoa tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntämällä.

Lue asiakascase - Loimua

PERUSTYÖKALUILLA  KETTERÄSTI LIIKKEELLE

Instan Industrial Data Platformissa on valmiina perustyökalut, joiden avulla dataa voi hyödyntää liiketoiminnan tarkoituksiin. Siten alkuun pääseminen on pk-yrityksellekin edullista, riskitöntä ja nopeaa. Uuden tuotantolinjaston kaltaista isoa investointia ei tarvita, vaan datan avulla otetaan kaikki irti niistä työvälineistä, joita yrityksellä jo on.

Insta-Icon_teknologiat_small

Validoitu data päätöksenteossa

Data-alustan avulla käytössäsi on oikea data juuri oikeaan aikaan.

Insta-Icon120_small

Datan synergiaedut käyttöösi

Dataa hyödyntämällä mahdollistat jatkuvan kehittämisen ja parannat toimintasi kustannustehokkuutta.

Insta_kaytetyt_ikonit8

Yksi käyttöliittymä datalle

Tilannekuvasta seuraat datalähteitä keskitetysti ja tehostat esimerkiksi valvomotyöskentelyä.

Insta-Icon102_100px

Valmiit toiminnallisuudet

Alusta sisältää valmiit rajapinnat yleisimpiin teollisuuden tarpeisiin. Se sisältää kaksisuuntaisen OT-yhteyden, karttapohjaisen tilannekuvan, historiatyökalun sekä tietovarasto- ja raportointimoottorin.

Insta-Icon-factory

Räätälöity juuri omalle organisaatiollesi

Instan data-alusta on täysin räätälöitävissä ja laajennettavissa uniikkeihinkin liiketoiminnan tarpeisiin.

Insta-Icon37

Kyberturvalllinen ratkaisu

Tietoturvallisuus on sisäänrakennettuna ratkaisuumme. Installa on yli 30 vuoden kokemus luotettuna kyberturvapartnerina viranomaisten ja kriittisen infran toimijoiden keskuudessa.

Yhteiskunta

Suomalainen asiantuntemus apunasi

Voit luottaa yli 60 vuoden kokemukseemme teollisen datan keräämisestä, automaatioista ja data-analytiikasta.

Jätä yhteydenottopyyntö