kassakaappi ja avaimia

Hallitse salausavaimesi, suojaa tietosi

Insta Key Vault

Insta Key Vault -palvelu on yksi ainutlaatuisista ratkaisuistamme kriittisen tiedon turvaamiseen ja hallintaan. Se on keskitetty avaintenhallintapalvelu salaisuuksien ja avainten turvaamiseen. Palvelumme auttaa hallitsemaan salausavaimia erillään suojattavasta tiedosta, mahdollistaen SaaS ja julkipilvien käyttämisen myös kriittisen tiedon osalta huomioiden vaatimustenmukaisuuden.

Hallitse salausavaimesi, suojaa tietosi

Insta Key Vault tarjoaa keskitetyn hallinnan ja näkyvyyden salausavaimiin ja salaisuuksiin helposti käytettävän Web-käyttöliittymän avulla. Insta Key Vault mahdollistaa monenlaisia käyttötapauksia kuten:
  • Tietojen peittäminen (data masking) ja tokenisointi

  • Keskitetty salausavainten hallinta: on-prem ja kaikki julkipilvet (BYOK/HYOK)

  • Tiedostojen salaus

  • Pilvessä käytössä olevien avainten etsintä ja analysointi

  • Salaisuuksien hallinta, esimerkiksi API avaimet, konetunnukset

Miksi valita Instan Key Vault? 

Palvelumme tuotetaan ISO 27001 -tarkastetusta korkean tietoturvan ja saatavuuden palvelukeskuksesta, jonka toiminnan takaavat suomalaiset kokeneet asiantuntijat. Palvelulla on 24/7 valvonta, tuki ja ylläpito.

  • Meillä on yli 30 vuoden kokemus tietoturvasta ja tuotamme tietoturvapalveluita korkean turvatason asiakkaille

  • Palvelumme avulla asiakkaat voivat keskittyä ydinosaamiseensa eikä heidän tarvitse sitoa resursseja erityisosaamiseen tai -laitteisiin, kuten HSM

  • SaaS-mallin lisäksi, tarjoamme Insta Key Vault palvelua hallittuna palveluna, jossa autamme asiakastamme toimimaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti sekä tarvittaessa voimme toimia pääkäyttäjäroolissa

Lataa Insta Key Vault esite

Insta Key Vault
Referenssi

Ratkaisuja ja tukea finanssialan asiakkaalle

Erään asiakkaamme strategiana oli digitalisoida koko liiketoiminta, jonka osana julkipilvet näyttelivät isoa roolia. Tiettyjen sovellusten kanssa, jotka käsittelivät sensitiivistä, GDPR alaista dataa, oli kuitenkin löydettävä jokin ratkaisu, joka olisi toimiva myös, mikäli DPF kaatuisi tai Schrems III iskisi.

Asiakkaamme linjasi (EDPB:n ohjeistuksen mukaisesti), että GDPR alaisen datan osalta, salausavaimet pitää olla eri alustalla kuin data, ja salausavaimet pitää olla aidosti asiakkaan omassa hallinnassa. Ratkaisun tuli myös kyetä integroitumaan useaan eri julkipilveen. Asiakkaallamme oli avun tarve ratkaisun jokapäiväisessä hallinnoimisessa pienen IT-osastonsa vuoksi ja lisäksi heiltä puuttui syvällinen osaaminen PKI:n tai salauskäytäntöjen suhteen. Insta Key Vault tarjosi mahdollisuuden julkipilven käyttöön myös näiden sovellusten osalta säilyttäen vaatimustenmukaisuuden.

Toisin kuin puhtaat SaaS palvelut, Insta pystyi tarjoamaan myös kaivatun lisätuen ratkaisun hallinnointiin sekä myös tarvittavien avaintenhallintaprosessien ja käytänteiden luomiseen.

Insta Key Vault

Sertifioitua tietoturvaa

ISO/IEC 27001 -sertifiointi, ITIL-viitekehyksen mukainen toiminta

Kokeneet tietoturva-asiantuntijat

30 vuoden kokemus PKI:sta, varmenteista, salausavaimista ja HSM-laitteista

Monipuoliset testipalvelut

Käyttöönottohanke alkaa Proof-of-Concept -vaiheella

Joustavuus ja skaalautuvuus

Helposti muokattavissa oleva palvelu vastaamaan organisaatiosi tarpeita

Instan palvelukeskus

Palvelu tuotetaan korkean saatavuuden ja tietoturvan 24/7 palvelukeskuksessa

Insta Key Vault -palvelu auttaa suojaamaan ja hallitsemaan kriittistä tietoasi.
Näkemyksiä

Pilven avaimet omaan haltuun

Julkisten pilvipalveluiden käyttö on lisääntynyt, mutta tietoturvan kannalta on keskeistä hallita avaimia huolellisesti. Ulkoiset avaintenhallintapalvelut tarjoavat paremman hallinnan ja siirtymisen eri palveluiden välillä. Chief Security Specialist Mika Suvannon blogissa kerrotaan, miten valita sopiva avaintenhallintamalli tarpeidesi mukaan ja varmistaa tietojesi turvallisuus.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.