Lukko_kyberturvallisuus

5 - 9 - 2023 - Uutiset

Innovatiiviselle VPN-salainratkaisulle myönnetty patentti

Salainlaiteteknologian jatkuva kehitys ja innovaatiot ovat avainasemassa tietoturvan parantamisessa yhä monimutkaistuvassa digitaalisessa maailmassa.

KyberturvallisuusTietosuojaTietoturva

Turvakriittisten organisaatioiden tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen tarkoitettuun Insta SafeLink -VPN-ratkaisuun kehitetylle laitteistopohjaisen salauksen toiminnallisuudelle on myönnetty patentti. Patentin on myöntänyt Euroopan patenttivirasto (EPO), ja se on voimassa useissa Euroopan maissa.

Lock_Network_Security

Patentointi on osoitus pitkäjänteisestä tuotekehityksestä ja teknologisesta huippuosaamisesta. Toiminnallisuus mahdollistaa käyttäjälle nopean salaamisen isoissakin korkean turvaluokan tietoverkoissa. Se parantaa puna-musta-erotellun laitteistopohjaisen salauksen turvallisuutta ja suorituskykyä ja on hyödyksi vaativissa ympäristöissä toimiville asiakkaillemme.

– Patentoitu keksintö liittyy käynnissä olevaan SafeLink-tuoteperheen turvaluokan II (SALAINEN) salaimen tuotekehitykseemme. Tuotekehitys on Instan kyberliiketoiminnalle tärkeä tapa parantaa tarjontaamme entisestään ja vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, ja siihen panostetaan myös jatkossa, sanoo Instan Mika Joutsenvirta, Director, Network Security.

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.