Instalaisia Insta toimistolla

TRAINEE

Starttaa oppipolku, jossa tulevaisuuden taituruutesi on turvattu

Ota ensiaskeleesi urallasi Instan porukassa. Kannustavien ja näkemyksellisten Insta-kollegoidesi tuella kasvumatkasi kohti teknologiaosaamisen kärkeä voi alkaa!

Takaamme nämä, jotta saat parhaan mahdollisen ura-alun

Insta ikoni ihmisiä työntekijöitä tiimityö

Ei enää huolta, kuulutko joukkoon!

Kaikkia arvostavassa tiimissä voit olla oman työelämäsi mestari juuri sellaisena kuin olet. Kaikille persoonille sopiva toimintaympäristömme on osoitus ihmislähtöisistä arvoistamme.

Insta ikoni sydänkädet

Ei enää jännitystä tarvittavan tuen saamisesta!

Oman polkusi etsiminen kohti unelmatyötäsi on innostavaa, mutta voi myös hetkittäin hämmentää. Meillä tukeva työporukka ja huipputason ammattilaiset ovat matkassasi mukana sen joka vaiheessa.

Ei enää pohdintaa työsi vaikutuksista!

Kun pääset mukaan uniikkeihin projekteihin, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta, oman työsi merkitystä ei tarvitse arvuutella.

Tuomas, Automation Designer Trainee

"Pääsin jo diplomityötä tehdessäni mukaan isoihin projekteihin, jotka antoivat hienoa kokemusta automaation eri osa-alueista."

Avoimet työpaikat

Tätä on tiedossa valitessasi Instan harjoittelupaikaksesi

Toimialojen kärkiosaajuus käytössäsi

Yli 1000 ammattilaisen ympäröimänä, sinulla on jatkuvasti saatavillasi valtava määrä huipputason tietoa.

Ketterät teknologiat saatavillasi

Jotta voit pistää parastasi harjoittelijana, käytössäsi on aina uusimmat työvälineet ja teknologiat.

Insta ikoni oppimisraketti icons 134

Mahdollista urajatkumoa

Jos harjoittelusi päätteeksi toteamme olevamme toisillemme sopiva match – ei ole lainkaan harvinaista jatkaa tätä hyvin alkanutta yhteistä matkaamme.

Insta ikoni ihmisiä työntekijöitä tiimityö

Porukka, joka viihtyy yhdessä

Instalaisena saatat löytää itsesi viihtymästä työporukan kanssa työajan ulkopuolellakin. Toivotamme sinut tervetulleeksi harrastusporukoihimme ja muihin yhteisiin tekemisiimme.

Niklas, Junior SOC Specialist

"Pääsin analyytikoksi kyberturvallisuuden trainee-ohjelman kautta. Kolmen kuukauden harjoittelujakso oli intensiivinen ja käytännöllinen perehdytys alkaen siitä, mitkä ovat Instan arvot, mitä yhtiö tekee sekä millaisia ovat käytössämme olevat teknologiat ja työkalut."

Lue, miltä harjoittelijoidemme arki näyttää ja tuntuu

Mimmi Matalamäki, ohjelmistotuotanto

Tampereen teknillisen yliopiston rekrytointitapahtuma IT-Hekuma poiki ohjelmistotekniikkaa opiskelevalle Mimmi Matalamäelle harjoittelupaikan Installa. Kipinä Installa työskentelystä syttyi heti tapahtumassa, ja Mimmi muisteleekin ajatelleensa, että tässä on kyseessä yritys, jossa hän vielä jonain päivänä aikoo työskennellä. Mimmi haluaa kehittyä mahdollisimman hyväksi ja monipuoliseksi ohjelmistokehittäjäksi ja kokee, että Installa pääsee juuri sopivalla tavalla haastamaan itseään näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. ”Täällä pidetään ihmisestä huolta”, Mimmi toteaa.

Matti Leppälä, automaatio

Matti on työskennellyt Installa niin valmistuksessa automaatioasentajana kuin suunnittelun puolella suunnitteluinsinööriharjoittelijana ja iloitsee siitä, että Installa oikeasti oppii asioita, mitä ei koulussa opeteta! Harjoittelun alussa Matille tarjoutui tilaisuus lähteä työmatkalle ulkomaille. Reissu oli upea kokemus, joka opetti paljon. Hän iloitseekin siitä, että Installa harjoittelijatkin pääsevät suoraan mukaan asiakasprojekteihin. Matti on huomannut, että Installa ei odoteta mahdottomia. Täällä saa rauhassa opetella, tutustua taloon ja sen ohjelmistoihin. Hänen mielestään Insta on loistava paikka harjoitella ja kehittyä omassa työssä. ”En ole päivääkään katunut, että olen tänne Instan leipiin tullut.”

Mikko Kemppi, ohjelmistotuotanto

Tietojohtamista opiskelevalle Mikko Kempille aukesi työpaikka Installa toisella hakukerralla, kun osaamista oli karttunut vuoden verran ensiyrittämästä. Mikkoa kiinnosti Instan kuva asiallisena ja itse työhön keskittyvänä työpaikkana "kaikkien nykymuotia seuraavien pöhinätoimistojen rinnalla". Mikko pääsi alusta asti oikeaan asiakasprojektiin ja annetut tehtävät ovat vastanneet hänen osaamistaan. Työnkuva on Mikolla pysynyt samana kuin aloittaessa: edelleen ohjelmoidaan tietokoneen ääressä, mutta ohjelmointikieli ja tehtävien haastavuus voi vaihdella viikoittain. Mikko antaa kiitosta projektitiiminsä innokkaasta vastaanotosta, paineettomasta ympäristöstä ja joustavasta työstä. "Aloittelevana harjoittelijana ei ole tarvinnut pelätä välillä myöntää, ettei täysin osaa annettua tehtävää. Toisaalta kukaan ei jatkuvasti valvo ja tarkkaile suoriutumista, mikä antaa aikaa tutustua annettuihin tehtäviin rauhassa ja kehittää itse paras mahdollinen ratkaisu."

Mika Kurkioja, automaatio

Mika Kurkioja työskentelee Installa keskusvalmistuksessa automaatioasentajana. Mika haki Installe töihin, koska yritys oli nimenä tuttu ja hän oli kuullut siitä pelkästään hyvää. Silti Insta pääsi yllättämään positiivisesti. ”Insta ylitti odotukseni”, hän kertoo. Mikan työpäivät kuluvat automaatiokeskusten valmistuksen parissa. Hän iloitsee siitä, että Installa harjoittelijat eivät ole pelkästään niin sanottuja ”kesähessuja”. Heti ensimmäisenä päivänä työvälineet, vaatteet sekä kone olivat kunnossa ja omaan ammattitaitoon luotettiin. ”Installa on ymmärretty se, että jos työntekijästä pidetään huolta, niin työntekijä pitää huolta työnantajasta.”

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.