Instan Cyber Security Specialist Anne Hautakangas

Tietoturvapäällikkö-palvelu

Laadukas ja proaktiivinen asiantuntijaryhmän tuottama tietoturvapalvelu. Saat avuksesi koko tiimin osaamisen, ja toiminnasta vastaa nimetty tietoturvapäällikkö. Olemme tuottaneet tietoturvapäällikön palveluita asiakkaillemme jo vuosia. Tiedämme, mitkä käytännöt tuovat parhaan tuloksen.

Instan asiantunteva joukko tietoturva-asiantuntijoita tarjoaa laadukkaan kokonaisuuden asiakasorganisaation tietoturvan kokonaisvaltaiseen hallintaan. Palvelun laadun varmistamiseksi työ toteutetaan tiimikokoonpanossa, jossa päävastuullinen konsultti toimii tietoturvapäällikön roolissa, ja muu tiimi tukee työtä eri osa-alueiden asiantuntijoina. Tiimin kokoonpanoon on mahdollista sisällyttää asiakkaan tarpeiden mukaisesti niin hallinnollisen ja teknisen tietoturvan kuin tietosuojan asiantuntijoita.

Palvelun hyödyt

Tietoturvallinen arki

Asiantuntijatiimi huolehtii päivittäisten tietoturva-asioiden hoitamisesta sekä suunnittelee ja toteuttaa erilaisia kehitystoimenpiteitä asiakkaan tietoturvallisuuden parantamiseksi. 

Vaatimustenmukaisuus

Laadimme tarvittaessa strategiat, politiikat ja muut dokumentit, ja huolehdimme, että niiden avulla vastataan asiakkaaseen kohdistuviin vaatimuksiin. 

Raportoidut arvioinnit ja analyysit

Toteutamme halutulla tavalla riskiarviointeja, haavoittuvuusanalyyseja ja uhkamallinnusta, ja raportoimme halutuille tahoille näiden tuloksista.

Tarjoamme palvelut

  • Organisaation lähtötilanteen kartoittaminen ja kyberstrategian luominen

  • Tietoturvan hallintajärjestelmä

  • Toimenpiteiden ja kehityskohteiden luominen, projektointi ja valvonta

  • Politiikat, ohjeistukset ja koulutukset

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.