Lupa luottaa jo yli 60 vuoden ajan

Instan tarina

Istalaisia toimistolla
Monialainen Teknologiayhtiö

Turvallisen ja kestävän tulevaisuuden ratkaisija

Olemme edelläkävijä ja luotettava kumppani teollisuuden, puolustuksen, ohjelmistokonsultoinnin ja kyberturvallisuuden asiakkaillemme. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta, suorituskykyä ja vastuullisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa.

Tietoa meistä

Riippumattomuus, innovatiivinen tapa toimia, tutkitut ja turvalliset toimintatavat ja työkalut sekä ystävällinen asiakaspalvelu tekevät meistä halutun kumppanin ja markkinajohtajan useilla toimialoilla. Olemme asiakkaillemme vaativien ja älykkäiden kokonaisratkaisujen toimittaja ja palveluyritys, joka taitaa ja hallitsee palvelujen elinkaaren toteutuksesta ylläpitoon ja kehitykseen.

Yksityisomisteisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutuneisuus sekä vahva suomalainen arvopohja tekevät meistä kumppanin, johon asiakkaamme ovat voineet luottaa, jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Turvaamme kriittistä infrastruktuuria ja pidämme osaltamme huolta suomalaisen yhteiskunnan huoltovarmuudesta.

Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus muodostavat toimintakulttuurimme perustan. Hyvinvoivat, innostuneet, osaavat ja sitoutuneet instalaiset ovat meille ainutlaatuinen menestystekijä.

Tutustu vuosikertomukseemme 2023Lue lisää liiketoiminta-alueistamme

Vuoden kohokohdat

Insta ikoni 134 oppimisraketti
+ 13 %
Liikevaihdon kasvu
Insta ikoni 119 valitse tähdistä
173,9 M€
Liikevaihto vuonna 2023
Insta ikoni timantti
17,2 M€
Liikevoitto
Insta ikoni
+ 1100
Instalaista
Instan työntekijöitä, tiimityö yhdessä
Arvot ja vastuullisuus

Insta on vahvojen arvojen suomalainen perheyritys globaalissa toimintaympäristössä.

Instan ratkaisut, palvelut ja tuotteet tuotetaan asiakaslähtöisesti ja sertifioidulla laadulla. Teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa ja kannamme yhteiskuntavastuumme: huomioimme ympäristön ja yhteiskunnan, yritykset ja organisaatiot sekä yksilön. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin – joka päivä.

Insta on yhteiskuntavastuunsa kantava yritys. Vuonna 20222 Insta-konsernin liiketoiminnan seurauksena suomalainen yhteiskuntamme sai 56,7 miljoonaa euroa verotuloja.

Arvomme

Insta ikoni timantti 55

Teemme kerralla kunnollista

Insta ikoni kädet  sopimus 42

Pidämme lupauksemme

Insta ikoni yhteistyö tiimityö 56

Osaamme ja onnistumme yhdessä

Instalaiset komponenttikorjaamo Insta
Laatu

Instan laatu

Insta toimii ja palvelee asiakkaitaan sertifioidulla laadulla. Lisäksi toimintaamme ohjaavat vahvat arvomaailmalliset laatutekijät.

Instassa hyvän laadun tärkein mitta on tyytyväinen asiakas. Sellainen, joka haluaa jatkossakin olla liikesuhteessa ja kumppanuudessa nimenomaan Instan kanssa.

Instan tuottamat ratkaisut hyödyntävät alan parhaita, testattuja ja hyväksi todettuja teknologioita ja käytäntöjä. Samaa periaatetta noudatamme valitessamme raaka-aineita, komponentteja, laitteita ja järjestelmäratkaisuja. Valitsemme aina elinkaaritarkastelun kestäviä sekä käyttötarkoituksen, asiakkaan, yhteiskunnan ja ympäristön kannalta parhaimpia ja soveltuvimpia ratkaisuja.

Asentaja ja projektipäällikkö tutkivat asiakkaan kansiota automaatiokeskusten valmistuksen hallissa.
Laatu

Työmme jäljen tunnistaa vaatimustenmukaisuudesta, kestävyydestä, siisteydestä ja huolellisuudesta. Toimimme aina sovittujen aikataulujen, sääntöjen ja käytäntöjen mukaisesti. Samaa edellytämme yhteistyökumppaneiltamme ja alihankkijoiltamme. Laatumme käsittää myös palvelutavan sisällön: tuemme asiakasta tarjoten konsultatiivista, asiakaslähtöistä ja ystävällistä palvelua. 

Sisäisesti Instan laatu on velvoittava myös suhteessa toisiin instalaisiin. Luja yhteistyö, auttaminen ja toistemme opastaminen ovat ne työkalut, joilla asiantuntijamme varmistavat paitsi asiakkaalle, myös omalle henkilöstöllemme, parhaan laatukokemuksen Instasta.

Vihreän nurmen koristelemaa tehdassiluettia sininen taivas taustallaan.
Innovaatiot

Kestävän kehityksen innovaatiot

Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen ja innovointiin varmistaaksemme asiakkaidemme huomisen. Kehityksen lähtökohtana ovat näkemyksemme huomisesta ja jatkuva dialogi asiakkaidemme kanssa. 

  • Vastuulliset ja turvalliset innovaatiot 

  • Vastuullinen ja turvallinen digitalisaatio

Insta luo ja turvaa digitaalista tulevaisuutta. Olemme luotettava kumppani teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiakkaillemme. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta ja suorituskykyä yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta.

Sertifikaatit

Sertifikaatit luovat kestävän pohjan laadukkaalle toiminnallemme.

  • AQAP-2110

  • ISO 27001

  • ISO 9001

  • ISO 45001

  • ISO 14001

Insta SOC kyberturvallisuus
Luotettava kumppani

Asiakaskommentteja asiakastyytyväisyystutkimuksesta

"Ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani."

"Erittäin ratkaisuhakuinen asenne aina asiakkaan toivomuksiin ja tarpeisiin."

"Hyvää tekemistä, helppo luottaa henkilöiden ammattitaitoon."

Instan vuoden 2023 asiakastyytyväisyystutkimuksesta.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.