Valmet

21 - 9 - 2023 - Referenssit

Valmet luottaa Instaan tuotekehityskumppanina

Instalaiset työskentelevät Valmetin ohjelmistokehitystiimeissä useissa eri rooleissa. Vahva osaaminen, proaktiivinen ote ja sitoutuminen tarjoavat Valmetille vuodesta toiseen kasvavaa lisäarvoa.

Ohjelmistokehitys

Valmet toimittaa automaatioratkaisuja moniin eri teollisuuden tarpeisiin. Insta on Valmetin ohjelmistokehityksen ja tietoturvallisuuden luotettu kumppani jo yli vuosikymmenen ajan. 

Vahva ammattitaito, kyky skaalautua, proaktiivinen ote tekemiseen ja pitkäjänteinen sitoutuminen hankkeisiin ovat syitä, miksi Valmet on kasvattanut yhteistyötään Instan kanssa. Tuotekehityksessä työskentelee kokopäiväisesti useita Instan asiantuntijoita sulautetun ja web -ohjelmistokehityksen, UX/UI suunnittelun, tietoturvallisuuden sekä datan parissa.

– Asiakkaamme arvostavat sitoutunutta kumppania, jonka asiantuntijoiden substanssiosaaminen kasvaa pitkäjänteisen tekemisen kautta. Kyky vastata laajaan osaamistarpeeseen nopeallakin aikataululla on syventänyt meidän suhdetta Valmetin kanssa, toteaa Insta Digitalin liiketoimintajohtaja Tom Hannelius

Arvoa laajalla osaamisella

Automaatiojärjestelmän ytimen, konfiguraatiotyökalujen ja toimitusprojektien hallintaan tarkoitettujen sovellusten suunnittelu ja kehittäminen vaatii hyvin laajan joukon erilaista osaamista. Instan asiantuntijoiden kokemus sulautetuissa ja järjestelmätason ohjelmistoissa, käyttöliittymissä, pilvipohjaisissa ratkaisuissa sekä tietoturvallisuudessa on vastannut Valmetin tarpeeseen ja skaalautunut kulloiseenkin tilanteeseen.  

– Instalaiset ovat tuoneet vahvalla osaamisellaan leveyttä ohjelmistokehitykseen  ja vastanneet hyvin tarpeisiimme. Asiantuntijat ovat integroituneet hienosti osaksi tiimejämme, kertoo Valmetin Program Manager Ari Leppäniemi.

Asiakkaan ohjauksessa ja kokonaisvastuullisena tiiminä

Valtaosa Instan asiantuntijoista on kokeneita ohjelmistokehittäjiä ja UX-sunnittelijoita, jotka työskentelevät osana asiakkaan tuotekehitysorganisaation tiimejä. Insta toimii myös tuotekehityssolumallilla, jossa Instan tiimi tarjoaa kaiken tarvittavan osaamisen - projektin johto mukaanlukien. Solumallissa asiakas vastaa tuoteomistajuudesta ja päivittäinen työskentely on läheistä. 

Kokemukset Valmetin kanssa työskentelystä ovat erittäin positiivisia ja moni Instan asiantuntija onkin työskennellyt pitkään yhteisissä projekteissa. Modernit ohjelmistokehitysmenetelmät, haastavat ja vastuulliset tehtävät sekä Valmetin huippuasiantuntijat ovat myötävaikuttaneet työssä viihtymiseen ja kasvuun. 

– Yhteistyö Instan kanssa on sujuvaa, luottamuksellista ja asiallista. Työt etenevät yhdessä sovittujen prioriteettien ja ohjeiden mukaisesti ilman päivittäistä yhteydenpitoakin, iloitsee Valmetin Senior Manager Mira Tuominen

– Tässä meillä on hyvä esimerkki win-win-win tilanteesta. Meidän asiantuntijamme pääsevät työskentelemään mielenkiintoisessa ja merkityksellisessä ympäristössä, jossa osaaminen kehittyy. Valmet saa tarvitsemaansa osaamista tuotekehitykseen ja me Instassa kasvamme asiakkaamme mukana, sanoo Hannelius. 

Kuva: Valmet Oyj

Lue lisää ohjelmistokonsultointipalveluistamme

Tom Hannelius
Kirjoittaja

Tom Hannelius

Director, Software Consulting, etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.