Kiilto

15 - 12 - 2021 - Referenssit

Tiedolla johtaminen niin tehtaalla kuin työmaalla säästää sekä euroja että ympäristöä

Instan ja Kiillon 30-vuotisen automaation ja prosessien sähköistämisestä alkaneen yhteistyön viimeisin projekti tähtäsi tuottavuuden parantamiseen digitalisaation ja dataohjautuvuuden avulla. This story also available in English [/en/references/data-driven-management-from-factories-to-sites-saves-both-euros-and-the-environment]

DataData-analytiikkaOhjelmistokehitys

Digitalisaatio ja dataohjautuvuus nousevat usein merkittävään rooliin toiminnan tehostamisen yhteydessä. Asiakaslähtöisyydestään tunnettu Kiilto halusi kehittää tuoteportfoliotaan vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin tehokkuutta ja ympäristönäkökulmaa unohtamatta.

– Yhteistyö Kiillon kanssa on hyvin luontevaa ja pitkän yhteisen historian johdosta tunnemme toistemme toimintatavat hyvin. Yhdessä toimimalla pääsemme sellaiseen lopputulemaan, johon kumpikaan taho ei ilman toista tulisi pääsemään, kertoo yhteistyötä johtanut Instan CDO Juha Latvala.

Lue lisää Kiillon artikkelista miten tiedolla johtaminen säästää sekä euroja että ympäristöä.

Kiilto

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Harri Vuolle

Senior Director, Sales & Customers, Intelligent Industry
Insta Group
Tampere
etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.