Porvoo_refinery_from_air

8 - 5 - 2015 - Referenssit

Insta Automation mukana Neste Oil Porvoon suurseisokissa

Insta ja tytäryhtiö Mattila Porvoo vastaavat Neste Oil Porvoon suurseisokin instrumentointi- ja sähköautomaatioasennuksista. Tärkeimpiä asennuskohteita ovat raakaöljyn tislausyksikön uunien uusiminen sekä mittavat automaatiouusinnat.

Elinkaaripalvelut

Neste Oilin Porvoon jalostamolla on parhaillaan käynnissä yhtiön historian suurin, noin kahdeksan viikkoa kestävä huoltoseisokki. Sen aikana toteutetaan useita merkittävämpiä jalostamon turvallisuutta ja toimintavarmuutta ylläpitäviä toimenpiteitä. Insta Automation Oy ja sen tytäryhtiö Mattila Porvoo Oy ovat seisokissa mukana vastaamassa instrumentointi- ja sähköautomaatioasennuksista.

– Tärkeimpiä asennuskohteitamme Porvoossa ovat raakaöljyn tislausyksikön uunien uusiminen sekä mittavat automaatiouusinnat, Insta Automationin liiketoimintajohtaja Jarno Pitkänen kuvaa.

Mattila Porvoo Oy:n ja Instan paikallisen asennushenkilöstön lisäksi Insta Automation on mobilisoinut Porvooseen noin 50 ammattilaisen ryhmän eri puolilta Suomea.

– Yhdistämällä paikallisen ja valtakunnallisen osaamisemme pystymme vastaamaan Neste Oilin haasteelliseen resurssitarpeeseen, Insta Automationin toimitusjohtaja Timo Lehtinen sanoo.

Työturvallisuuteen on kiinnitetty entistäkin enemmän huomiota

Tärkeä osa yhteensä 4 500 seisokkiin osallistuvan työntekijän valmistautumista on ollut perehtyminen turvallisuusasioihin.

– Neste Oilin tärkein prioriteetti on henkilötyöturvallisuus. Meilläkin on kaksi henkeä täyspäiväisesti HSE-valvojan eli työturvallisuusvalvojan roolissa, Pitkänen kertoo.

Kuva: Jukka Wallinheimo

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.