Sähköasema auringonlaskussa

Electrical engineering

Asiantuntevaa sähkösuunnittelua ja verkostolaskentaa kaikkiin kohteisiin

Luota ammattitaitoiseen suunnitteluun sähköjärjestelmien optimoinnissa teollisuudessa ja kiinteistöissä. Varmista häiriötön toiminta alusta lähtien asiantuntevan kumppanin avulla.

Sähkösuunnittelua teollisuuden prosessien ja kiinteistöjen tarpeisiin


Teollisuuden ja kiinteistöjen sähköjärjestelmät vaativat laaja-alaista osaamista ja kokonaisuuksien hallintaa. Laadukas sähköistys on toimintavarmuuden keskeinen osatekijä, jolla varmistetaan, että tuotannossa vältytään turhilta katkoksilta, kalliilta korjauksilta ja uudelleeninvestoinneilta.

Turvallinen sähköistys edellyttää huolellista suunnittelua ja oikeanlaisen, kohteeseen sopivan verkkorakenteen valintaa. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun asiantunteva kumppani otetaan mukaan jo esisuunnitteluvaiheessa.

Palvelemme kaikilla sähköjärjestelmien suunnittelun osa-alueilla niin prosessien kuin rakennustenkin sähköistyksessä. Tarjoamme pien- ja suurjännitejärjestelmien sähkösuunnittelua, mittaus- ja analysointipalveluita sekä energianmittausjärjestelmien kokonaispalveluita. Meillä on vuosikymmenten kokemus lukuisilta teollisuuden aloilta, mukaan lukien offshore- ja laivanrakennusteollisuus. S1-luokan sähköpätevyyden ansiosta voimme työskennellä vaativimmissakin kohteissa.

Kaksi huoltoinsinööriä tarkastaa releen suojausjärjestelmää kannettavan tietokoneen kanssa.
Turvallista ja tehokasta

Toimintavarma sähkönjakelu

Asiantuntijoidemme tekemillä suunnitelmilla, mallinnuksilla ja laskelmilla varmistetaan sähkönjakelun häiriöttömyys, turvallisuus ja tehokkuus. Hallitsemme jakeluverkon sähköisten suureiden laskennan ja laskentatulosten analysoinnin. Verkostolaskentapalvelumme varmistaa mitoitusten oikeellisuuden sekä suojauksen nopean ja selektiivisen toiminnan kaikissa käyttötilanteissa.

  • Sähkönjakelujärjestelmät 0,4–110 kV

  • Varavoima- ja UPS-järjestelmät

  • Loistehonkompensointi ja yliaaltojen suodatus

  • Energian ja sähkön laadun mittausjärjestelmät

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.