Teollista putkistoa ja mittareita

Instrumentointisuunnittelu

Prosessien tuottavuuden hallinta edellyttää laadukkaasti suunniteltua instrumentointia

Olemme ammattitaitoinen kumppanisi tuotantolaitoksen kenttäinstrumentoinnin suunnittelussa, toimintakuvausten laadinnassa ja dokumentoinnissa.

Kumppanisi tuotantolaitoksen kenttäinstrumentoinnin suunnitteluun

Ammattitaidolla suunniteltu instrumentointi huolehtii siitä, että automaatiojärjestelmä saa tarvittavat tiedot prosesseista toimintaa ohjatakseen. Anturit ja mittarit välittävät tietoa muun muassa venttiilien toiminnasta, virtauksesta, lämpötilasta tai pinnankorkeudesta. Laitevalinnalla ja prosessiin liittämisellä on suurin merkitys siihen, miten hyvä mittaustulos prosessin tilasta tai ohjausvaste saadaan.

Olemme kumppanisi tuotantolaitoksen kenttäinstrumentoinnin suunnitelmien, toimintakuvausten ja dokumentaation laatimisessa. Suunnittelemme laitokseesi sopivimmat mittaustekniset ratkaisut ja teemme kattavan hankintamäärittelyn. Tunnemme vaativien prosessiolosuhteiden edellyttämät määräykset ja standardit, ja ymmärrämme räjähdysvaarallisten tilojen sekä aggressiivisten väliaineiden asettamat vaatimukset. Hallitsemme monipuolisesti eri liityntätekniikat ja turva-automaation.

Teollisen piirustuksen yksityiskohdat ja piirustustyökalut.
Jo yli 60 vuoden ajan

Laadukasta instrumentointisuunnittelua

Pitkäaikainen kokemuksemme kattaa instrumentointisuunnittelun etenkin prosessi- ja kemianteollisuuteen, lääketeollisuuteen, vesihuoltoon sekä energia- ja meriteollisuuteen. Tarjoamme instrumentointisuunnittelua sisältäen esisuunnittelun, laitemäärittelyn ja mitoituksen, kenttäinstrumentoinnin toteutussuunnittelun piirikaavioineen ja kytkentälistoineen sekä asennussuunnittelun. Suunnittelijamme työskentelevät muun muassa ALMA, AutoCAD, Cadmatic, COMOS, ProElina ja EPlan -järjestelmillä.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.