Mies kannettavan kanssa palvelinhuoneessa

Automaatiosuunnittelu

Kokenutta asiakkaan, asennuksen ja loppukäyttäjien tarpeet huomioivaa automaatiosuunnittelua

Ammattitaitoisesti suunnitelluilla teollisuusautomaatioratkaisuilla mahdollistetaan kustannussäästöjä ja parempaa turvallisuutta eri teollisuudenaloille.

Kokonaisvaltaista automaatiosuunnittelua teollisuuteen

Teollisuusautomaatio yhdistää prosessin osat toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa eri valmistajien laitteet ja koneet toimivat tehokkaasti ja luotettavasti yhdessä. Elinkaaren huomioivat automaatioratkaisut mahdollistavat sujuvan ja turvallisen prosessien ohjauksen, tuotannon optimoinnin, jäljitettävyyden ja seurattavuuden, tehokkuuden parantamisen sekä ennakoivan kunnossapidon.

Ammattitaitoisesti suunnitellussa automaatiojärjestelmässä säätöventtiilit, sähkömoottorit ja muut kenttäautomaatiolaitteet toimivat optimaalisesti. Tämä tuo kustannussäästöjä, vähentää ympäristövaikutuksia ja parantaa työympäristön turvallisuutta.

Toteutamme prosessien kokonaisautomatisointeja monipuolisesti teollisuus- ja tuotantolaitoksiin, energia- ja vesihuoltoprosesseihin ja näyttämömekaniikan hankkeisiin. Kokeneet automaatiosuunnittelijamme huomioivat suunnittelutyössään aina elinkaaren sekä toteutusvaiheen ja loppukäytön näkökulmat. Hallitsemme standardoidut kenttäväyläteknologiat ja IEC-standardien mukaiset turva-automaatiojärjestelmät. Asiantuntijoillamme on vahva tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien osaaminen, ja he hyödyntävät työssään viimeisintä teknologista tietotaitoa.

Instan insinöörit FAT-tilassa
Palvelumme

Suunnittelua & käyttöliittymäohjelmointia

Tarjoamme hajautettujen ohjausjärjestelmien (DCS), ohjelmoitavien logiikkajärjestelmien (PLC) ja SCADA-järjestelmien suunnittelua sekä käyttöliittymäohjelmointia. Meillä on laaja osaaminen ATEX-direktiivin mukaisesta suunnittelusta ja ydinvoima-alalla tehtävään suunnitteluun YVL 3 -turvaluokitus. Automaation ohjelmisto-osaamistamme ovat mm. Valmet DNA, Siemens (PCS 7, STEP 7 ja TIA Portal), WinCC, Beckhoff TwinCAT, Rockwell, Schneider, ABB ja Honeywell -automaatiojärjestelmät sekä turvalogiikat.

Toimimme sekä urakka- että tuntityöpohjaisesti. Sovitusti toteutettavaan, jatkuvaan suunnittelutyöhön tarjoamme selkeän ja riskittömän open book -sopimusmallin, jonka läpinäkyvällä hinnoittelulla turvaat tehokkaat ja oikea-aikaiset hankinnat.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.