Instan automaatiosuunnittelijat FAT-tilassa

Luotettavaa sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun ammattiosaamista

Kokenut sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun kumppanisi teollisuuteen

Palvelemme kaikilla teollisuuden sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun osa-alueilla pienistä osaprojekteista laajoihin ja vaativiin investointihankkeisiin. Pitkä kokemuksemme teollisuusprosessien parissa sekä monipuolinen teknologiaosaamisemme takaa kykymme ymmärtää ja ratkaista asiakkaidemme todelliset haasteet.

Taiten toteutettua SIA-suunnittelua tuotannon kehittämiseen ja laitoshankkeisiin

Teollisuuden SIA-suunnittelupalvelumme kattavat uus- ja muutosinvestointiprojektit esi- ja hankesuunnittelusta sekä konseptoinnista toteutussuunnitteluun. Koskivat suunnittelutarpeesi sitten teollisuuden prosesseja, tiloja, tuotantolinjoja tai koneenrakennusta, olemme valmiit vastaamaan niihin tuottaaksemme liiketoiminnallesi aitoa lisäarvoa.

Tarjoamme sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun monipuolista ammattiosaamista. Yhdistämme vahvan kokemuksemme useista eri toimialoista sekä tuotannon optimoinnin ja ylläpidon ratkaisuista ketterään ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Hyödynnämme alan parhaita käytäntöjä, nykyaikaista teknologiaa, tekoälyä ja kattavaa kumppanuusverkostoamme, jotta voimme suunnitella sinulle sopivimmat, elinkaaritarkastelun kestävät ratkaisut.

Kaksi Instan suunnittelijaa istuu FAT-tilassa katsellen automaatiojärjestelmän valvomonäkymää.

Tunnemme toimialojen erityistarpeet

Olemme useilla vaativilla ja huoltovarmuuskriittisillä aloilla toimivien asiakkaidemme luotettu elinkaarikumppani. Olemme kerryttäneet kokemusta useista eri toimialoille toteutetuista teollisuuden kokonaistoimituksista. Tästä syystä tiedämme, kuinka suunnitella laadukkaita, elinkaaritarkastelun kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Olemme saaneet kiitosta suunnittelijoidemme korkeasta osaamistasosta sekä prosessi-, laite-, ympäristö- ja dokumentointivaatimusten tuntemuksesta.

SIA-suunnittelun lisäksi tarjoamme asiantuntevaa projektinjohdon ja asennusvalvonnan palvelua sekä tiiviissä asiakasyhteistyössä kehittämämme monipuoliset ohjelmistot datankeruuseen, raportointiin ja analytiikkaan.

Insta Automationin päällikkö ja asentaja Tammervoiman Tarastenjärven hyötyvoimalaitoksen työmaalla.

Suunnittelupalvelut

Tehdaspalvelukumppanuus huolehtii elinkaarisuunnittelu- ja ylläpitotarpeistasi

Tehdaspalvelusuunnittelumme on konsepti, jossa huolehdimme tuotantolaitoksen SIA-ratkaisujen optimoinnista ja kehittämisestä asiakkaan omana, paikallisesti toimivana suunnittelu-, elinkaari- ja projektiyksikkönä. Suunnittelukumppanuuteen kuuluvat olennaisesti vuosihuollot, joilla varmistetaan tuotantolaitosten käytettävyys ja turvallisuus.

Antamalla sähköautomaatiojärjestelmien ja -laitteiden elinkaarisuunnittelun ja ylläpitotarpeiden kokonaisvastuun meille voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Me huolehdimme automaatio-, sähköistys- ja instrumentointiratkaisujen optimoinnista ja kehittämisestä.

Automaatio- ja sähkökeskusten kokoamista Installa.
Liiketoimintasi tuki

Digitalisaatio-, keskusvalmistus- ja kokonaistoimituspalvelumme

Tuomme liiketoimintasi hyödyksi datakeskeiset ratkaisumme, joilla mahdollistetaan tuotannon ja laadun optimointi, virhetilanteiden ennakointi ja turvallisuuden parantaminen.

Valmistamme vaatimusten ja standardien mukaiset, myös Pohjois-Amerikan markkinoille hyväksytyt automaatio- ja sähkökeskukset sekä kotelot pieniin ja suuriin tarpeisiin.

Osaamisemme on todistettu useissa vaativissa teollisuuden kokonaistoimituksissa – saat meiltä halutessasi myös koko SIA-projektin avaimet käteen -periaatteella vaatimusmäärittelystä ja esisuunnittelusta alkaen valmistukseen, asennukseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon saakka.

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.