Kalajoen keskuspuhdistamo

10 - 2 - 2020 - Uutiset

Vesikolmio Oy luottaa Instan älykkääseen ylläpitoon

Kriittinen infra

Insta Automation Oy turvaa Kalajokilaakson vesihuoltovarmuutta Vesikolmio Oy:n kanssa solmitun ylläpitosopimuksen myötä. Sopimus sisältää jätevedenpuhdistamoiden ja -pumppaamoiden sekä puhdasvesipuolen automaatio- ja kaukovalvontajärjestelmien ylläpidon.

Kalajoen keskuspuhdistamo

Tammikuun 2020 alusta voimaan tullut sopimus allekirjoitettiin joulukuussa 2019, ja se on voimassa vuoden 2021 loppuun. Laajentaaksemme toimintaamme Oulun seudulla perustamme Ouluun suunnittelupalveluita tarjoavan toimipisteen, joka tiivistää yhteistyötä Vesikolmion kanssa.

Vesikolmio on Kalajokilaakson kuntien omistama yli 50 vuotta vanha tukkuvesiyhtiö. Se vastaa osakaskuntien alueen talousveden hankinnasta sekä jätevesien pumppaamisesta kuntakeskusten välillä, ja niiden lopullisesta puhdistamisesta alueen lupaehtojen mukaisesti. Osakaskuntia ovat Kalajoen lisäksi Ylivieska, Nivala, Haapajärvi, Sievi ja Alavieska.

Tutustu tarkemmin vesihuollon ratkaisuihimme:

Vesihuolto

Lue tarkemmin ylläpito- ja elinkaaripalveluistamme:

Elinkaaripalvelut

Kimmo Suonperä
Kirjoittaja

Kimmo Suonperä

Myyntipäällikkö, Teollisuus etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.