Vedenpuhdistamo ilmasta kuvattuna

17 - 12 - 2020 - Uutiset

Uusia ominaisuuksia Insta Wahti™ -ohjelmistoihin

Insta Wahti

Älykkään teollisuuden tarpeisiin suunniteltua Insta Wahti™ -palveluperhettä on kehitetty eteenpäin. Keväällä julkaisimme uuden version kunnossapito-ohjelmistosta, ja vuoden alusta käyttöön tulee uusi raportointiohjelmiston versio. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti asiakaspalautteeseen perustuen.

Insta Wahti™ Reporting -raportointiohjelmiston päivitetyssä versiossa on uusi, nopeampi tietokantarakenne, joka mahdollistaa erittäin suurten datamäärien tallentamisen. Uuteen ohjelmistoversioon on tuotu OPC UA -tuki. Tämä mahdollistaa kommunikoinnin yhä useampiin järjestelmiin.

Uutena mukaan on tuotu jäljitettävyysominaisuudet – tiedon muokkauksesta jää jälki ja jokaista datapistettä on mahdollisuus kommentoida. Ohjelmistoon on lisätty raporttidatan muokkausta helpottava intuitiivinen copy/paste-toiminnallisuus. Lisäksi laskennallisiin mittauksiin on lisätty laskentamahdollisuuksia monipuolistavia toimintoja.

Näiden ohella ohjelmistoon on tehty muita pienempiä toiminnallisia muutoksia ja parannuksia.

Uusi versio päivitetään ylläpito- ja elinkaariasiakkaiden järjestelmiin vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Kiinnostavatko teollisuuden tarpeisiin suunnitellut ohjelmistot, jotka tukevat tehtaan tuottavuuden ja muiden avaintekijöiden seurantaa? Lue lisää:

Insta Wahti™Tuotteet ja ohjelmistot

Johanna Kalliomäki
Kirjoittaja

Johanna Kalliomäki

Yksikönpäällikkö, Tuotteet ja kehitys Insta Automation etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.