Turku Energian henkilöstöä

7 - 5 - 2021 - Uutiset

Turku Energia valitsi Instan lämpövalvomon automaatiojärjestelmän toimittajaksi

Kriittinen infra

Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab ja Insta Automation Oy ovat tehneet sopimuksen lämpövalvomon ylätason automaatiojärjestelmän hankinnasta. Projekti on käynnistynyt heti sen sopimuksen allekirjoituksesta ja valmistuu huhtikuun 2022 loppuun mennessä.

Järjestelmä ohjaa ja säätää kaukolämmön, kaukojäähdytyksen ja prosessihöyryn tuotantolaitoksia ja siirtoverkostoja Turku Energian valvomossa. Toimitukseen kuuluu automaatiojärjestelmän suunnittelu ja toimittaminen paikalleen asennettuna, käyttöönotettuna ja testiajo hyväksytysti suoritettuna. Kokonaistoimitus sisältää myös Turku Energian henkilöstön koulutuksen järjestelmän käyttöön ja huoltoon.

Insta toimii vahvasti kriittisen infran turvallisten automaatiojärjestelmien ja turvallisen digitalisaation toimittajana. Energia-, vesihuolto-, elintarvike- ja lääketeollisuus ovat Instan kokonaistoimitusten ydinaluetta ja toimitusten määrä sekä niiden koko ovat vahvassa kasvussa. Insta on myös mukana laitosten automaation ja sähköistyksen elinkaaren ja käytönaikaisen ylläpidon takaajana muun muassa jatkuvien 24/7-, dokumentointi- ja varaosapalveluiden sekä ylemmän tason ohjelmistotuotteiden ja digitalisaatiopalveluiden tuottajana.

Kuva: Turku Energia

Oletko kiinnostunut energia-alan tulevaisuuden näkymistä? Lataa e-kirja!

Lue lisää ja lataa Energia-e-kirja

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.