Vantaan Energia rakentaa uuden kaukolämpöä tuottavan jätevoimalaitosyksikön vuonna 2014 valmistuneen jätevoimalan yhteyteen Vantaalle.

5 - 5 - 2021 - Uutiset

Insta toimittaa sähkö- ja instrumentointiasennukset Steinmüller Babcock Environment GmbH:n jätteenpolttokattilaan Vantaalla

Kriittinen infra

Insta Automation Oy ja Steinmüller Babcock Environment GmbH ovat tehneet sopimuksen sähkö- ja instrumentointiasennuksista Vantaan Energia Oy:n jätevoimala JV3:een. Uuden jätevoimalaitosyksikön myötä Vantaan Energia on askeleen lähempänä ilmastotavoitettaan ja fossiilisista polttoaineista luopumista kokonaan vuoteen 2026 mennessä.

Vantaan Energia rakentaa uuden kaukolämpöä tuottavan jätevoimalaitosyksikön vuonna 2014 valmistuneen jätevoimalan yhteyteen Vantaalle.

Instan toimitus sisältää sähkö- ja instrumentointiasennukset ja näiden detaljisuunnittelun. Instan osuus alkaa elokuun alussa ja päättyy loppukeväästä 2022.

Steinmüller Babcock Environment GmbH on perinteinen saksalainen kattilavalmistaja, joka kuuluu japanilaista Nippon Steel & Sumikin Engineering Group -konserniin.

Projektipäällikkönä toimii Tero Lehtinen.

Kuva: Vantaan Energia

Tero Lehtinen
Kirjoittaja

Tero Lehtinen

Projektipäällikkö, Asennus Insta Automation etunimi.sukunimi (at) insta.fi

Jaa artikkeli

Pysy alan aallonharjalla ja tilaa uutiskirjeemme

Tärkeimmät uutiset, inspiroivat artikkelit ja asiantuntijoidemme ajankohtaisia näkemyksiä eri toimialoilta sekä tietoa tulevista tapahtumistamme.

Hyväksy käyttöehdot. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti.
Tutustu tietosuojaselosteeseemme.